Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (5)
  • Prireditelji (1)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (5)
Maček Muri išče kroniko
torek, 24.4.2018 ob 17.30, Lutkovna predstava
Mestna knjižnica Kranj, Gregorčičeva ulica 1, 4000 Kranj, Kranj, Maček Muri vsak večer sede za svojo mačjo mizo in v svojo mačjo knjigo (Mačja kronika) zapiše vse dogodke Mačjega mesta! Napeta mačja predstava, v kateri med razgibanim iskanjem mačje knjige ugotovimo, kaj vse se dogaja v Mačjem mestu. Predstavo priporočamo otrokom od 3. leta starosti, traja 45 minut. Izvedba: Družinsko gledališče Kolenc
Maček Muri išče kroniko (K. Kovič)
torek, 24.4.2018 od 17.30 do 18.30, Predstava za otroke
Mestna Knjižnica Kranj, Kranj, Maček Muri je najbolj znan maček iz Mačjega mesta. Vsak večer sede za svojo mačjo mizo in v svojo mačjo knjigo (mačji poznavalci ji pravijo Mačja kronika) zapiše vse dogodke Mačjega mesta! Toda, glej, mačja nesreča nikoli ne počiva! Muri svojo kroniko izgubi, zato je najbolje, da vzamemo stvari v svoje roke.
Maček Muri išče kroniko (K. Kovič)
sobota, 5.5.2018 od 17.00 do 18.00, Predstava za otroke
Kreativno otroško mesto Minicity, Šmartinska cesta 152, Ljubljana, Maček Muri je najbolj znan maček iz Mačjega mesta. Vsak večer sede za svojo mačjo mizo in v svojo mačjo knjigo (mačji poznavalci ji pravijo Mačja kronika) zapiše vse dogodke Mačjega mesta! Toda, glej, mačja nesreča nikoli ne počiva! Muri svojo kroniko izgubi, zato je najbolje, da vzamemo stvari v svoje roke.
Kajetan Kovič, Jerko Novak MAČEK MURI
sobota, 26.5.2018 ob 17.00, Predstava za otroke
Slovensko ljudsko gledališče Celje, Celje, ... V otroški literaturi je ustvaril večne junake, ki razveseljujejo generacijo za generacijo otrok in tudi odraslih. Njegovo kultno mačjo pravljico  Maček Muri  (1975) je za celjski oder priredila Romana Ercegovič. Le kdo ne pozna črnega simpatičnega mačkona Murija, ki se v svojem mačjem življenju spopada tudi z resnimi težavami, kot je zaljubljenost.
Obuti maček
nedelja, 3.6.2018 ob 17.00, Lutkovna predstava
Križevniška 1, Ljubljana