Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (20)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Zdrava kuharska delavnica s Saro Rutar
petek, 20.3.2020 od 17.30 do 20.30, Kuharski tečaj/delavnica
Poslovna stavba Elma, Ulica 24. junija 23, Ljubljana-Črnuče, Naučite se kuharskih trikov z do danes edino žensko zmagovalko Masterchef Saro Rutar, ki ste jo spremljali tudi v zadnjem resničnostnem šovu Kmetija. Sara Rutar z vsakim receptom dokazuje, da je priprava zdrave hrane lahko preprosta, predvsem pa da je lahko zdrava hrana izjemno okusna.
Tečaj permakulturnega načrtovanja
petek, 24.4.2020 ob 17.00, Strokovno izobraževanje
Svinjsko 10, Šentjanž, Društvo za permakulturo Slovenije in Kmetija Veles ponovno za vas pripravljata Tečaj permakulturnega načrtovanja (Permaculture Design Course - PDC). >> Podrobnejše informacije: http://bit.ly/2s1l15t Tečaj predstavlja osnovo izobrazbo v permakulturi in je namenjen tako za začetnike, ki bi se radi s permakulturo spoznali, kot za tiste, ki o permakulturi že nekaj veste.
Tečaj permakulturnega načrtovanja
petek, 24.4.2020 ob 17.00, Strokovno izobraževanje
Svinjsko 10, Šentjanž, Društvo za permakulturo Slovenije in Kmetija Veles ponovno za vas pripravljata Tečaj permakulturnega načrtovanja (Permaculture Design Course - PDC). Tečaj predstavlja osnovo izobrazbo v permakulturi in je namenjen tako za začetnike, ki bi se radi s permakulturo spoznali, kot za tiste, ki o permakulturi že nekaj veste. Tečaj traja 12 polnih dni oz. 90 učnih ur in sicer v treh sklopih med 24.