Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (278)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (1)
Z dojenčkom v kino: Carrie Pilby
Danes ob 13.00, Kino
Mestni kino Ptuj, Cvetkov trg 1, Ptuj, Z dojenčkom v kino je program Mestnega kina Ptuj, namenjen novopečenim staršem. Ker zaradi obilice obveznosti njihovo kulturno in družabno življenje pogosto resno trpi, kaj šele da bi imeli čas in energijo za kino, mamice in atije občasno povabimo, naj svoje novorojenčke in dojenčke pripeljejo kar s sabo. Filmska projekcija je takrat posebej prilagojena za ogled z dojenčki.
Kino Vrhnika: Vino in veter
sreda, 29.11.2017 ob 19.00, Kino
Cankarjev dom Vrhnika, Tržaška cesta 25, Vrhnika, ... Cena vstopnice: 4 €. Nakup vstopnic je možen v TIC Vrhnika, na portalu mojekarte.si in pol ure pred predstavo na blagajni Cankarjevega doma Vrhnika. Več informacij na Kino Vrhnika.
Konferenca Data Center 2018
četrtek, 7.6.2018 od 8.00 do 16.00, Strokovno izobraževanje
Hotel Four Points, Ljubljana, Konferenca DATA CENTER 2018 četrtek, 7.6.2018, Ljubljana, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons Tržišče računalniških centrov je eno najhitreje rastočih tržišč v okviru IKT tehnologij. Poleg samih širitev in izgradenj novih računalniških centrov, se vedno bolj vpletajo nove tehnologije in rešitve, ki pomenijo bistveno večje zmogljivosti ob vedno manjši porabi električne energije.