Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (7)
  • Prireditelji (31)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (1)
Kino zmenki - druženje in film Zvezda je rojena
Danes ob 19.00, Druženja in zmenki
Dogodki za Samske, kino Komuna in center Ljubljane, Ljubljana, Zakaj bi šli sami v kino, če pa lahko greste na filmsko-spoznavni večer v skupini simaptičnih samskih? Dve muhi na en mah. :) Pogledaš film in hkrati spoznaš veliko novih obrazov. Nekaj novega, kajne? :) Čas je za KINO ZMENKE - dogodek, kjer je združeno vse: spoznavanje, the best film, nadihujoča zgodba, "goose bumps" (kurja polt) in veliko druženja tudi po filmu.
Orgelski kino
petek, 9.11.2018 od 19.30 do 21.30, Klasična glasba
Slovenska filharmonija, Dvorana Marjana Kozine, Ljubljana, ORGELSKI KINO – Improvizacije k nememu filmu Fantom iz opere Zaključni koncert Slovenskega orgelskega ciklusa, 17. sezona, 2018   Ulrich Walther, orgle Slovensko orgelsko društvo v sodelovanju s Slovensko filharmonijo prireja večer, ki bo gledalce popeljal v preteklost.
Tin Vodopivec - Rock'n'Roll (Bled)
sobota, 10.11.2018 od 20.00 do 21.30, Komedija
Festivalna dvorana Bled, Bled, ... Gledalcem se obeta pravo doživetje! "Rock'n'Roll" je sveži miks njegovih opazovanj in svežih šal. Iskreno in neposredno!  Rock'n'Roll gost na Bledu bo Skečoholik Aleš Novak.     Več o Tinu: - Tin Vodopivec je znan po svoji simpatični zmedenosti, delavnosti ter po svojih nenavadnih izzivih.