Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (0)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Hamo in Rudi Bučar - KD Nova Gorica
četrtek, 4.10.2018 ob 20.15, Mešana glasba
Kulturni dom Nova Gorica, Nova Gorica, Matevž Šalehar - Hamo in Rudi Bučar je edinstvena kombinacija in izjemen duet dveh izvrstnih glasbenikov! Hamo s svojim značilnim raskavim vokalom je markantni frontman prodornih blues rockerjev Hamo & Tribute 2 Love , z Rudijem pa sta sodelovala tudi pri snemanju zadnjega albuma "3P" in posnela lep duet z naslovom "Dolgo nisva pila" .
Hamo in Rudi Bučar - KC Laško
petek, 5.10.2018 ob 20.00, Mešana glasba
Kulturni center Laško, Laško, Matevž Šalehar - Hamo in Rudi Bučar je edinstvena kombinacija in izjemen duet dveh izvrstnih glasbenikov! Hamo s svojim značilnim raskavim vokalom je markantni frontman prodornih blues rockerjev Hamo & Tribute 2 Love , z Rudijem pa sta sodelovala tudi pri snemanju zadnjega albuma "3P" in posnela lep duet z naslovom "Dolgo nisva pila" .
Hamo in Rudi Bučar - KD Postojna
sobota, 6.10.2018 ob 20.00, Mešana glasba
Kulturni dom Postojna, Postojna, Matevž Šalehar - Hamo in Rudi Bučar je edinstvena kombinacija in izjemen duet dveh izvrstnih glasbenikov! Hamo s svojim značilnim raskavim vokalom je markantni frontman prodornih blues rockerjev Hamo & Tribute 2 Love, z Rudijem pa sta sodelovala tudi pri snemanju zadnjega albuma "3P" in posnela lep duet z naslovom "Dolgo nisva pila".