Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (0)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Hamo & Tribute 2 Love - Kranfest
Danes ob 20.00, Pop in rock
Glavni trg, Kranj, Koncerti polni iskrenosti, dinamičosti, preigravanja in bluesovske improvizacije so že več kot deset let ključni atributi Hamo & Tribute 2 Love. Zadnji album 3p so lani 2x predstavili pred razprodanima dvoranama Kina Šiška in Cvetličarne. Album je bluesovski in kričeč, kritiki pa so ga že pohvalili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.
Hamo & Tribute to love
sreda, 1.8.2018 od 20.00 do 22.00, Festival
Center slovanskih kultur France Prešeren, Karunova 14, Otvoritev TRNFESTa 2018! Zasedba Hamo & Tribute 2 Love emocije, strasti in nežna iskanja lubezni vpleta v večno glasbo klasičnega rocka, bluesa, soula in funka. Njihovi klubski in velikoodrski nastopi vejajo za pravo glasbeno poslastico, trdno v ritmu in fluidno v muzikalni improvizaciji. V ozadju njihove glasbe odzvanja reminiscenca bluesovskih korenin.
Hamo & Tribute 2 Love - Castle music festival
sobota, 4.8.2018 ob 20.00, Pop in rock
Fara pri Kostelu, Fara pri Kostelu, Koncerti polni iskrenosti, dinamičosti, preigravanja in bluesovske improvizacije so že več kot deset let ključni atributi Hamo & Tribute 2 Love. Zadnji album 3p so lani 2x predstavili pred razprodanima dvoranama Kina Šiška in Cvetličarne. Album je bluesovski in kričeč, kritiki pa so ga že pohvalili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.
Hamo & Tribute 2 Love - MotorCity Festival 2018
sobota, 18.8.2018 ob 20.00, Pop in rock
Tolmin, Tolmin, Koncerti polni iskrenosti, dinamičosti, preigravanja in bluesovske improvizacije so že več kot deset let ključni atributi Hamo & Tribute 2 Love. Zadnji album 3p so lani 2x predstavili pred razprodanima dvoranama Kina Šiška in Cvetličarne. Album je bluesovski in kričeč, kritiki pa so ga že pohvalili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.