Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (11)
  • Prireditelji (1)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (60)
Čakalnica - komedija z Rifletom in Bizovičarjem
nedelja, 25.2.2018 od 20.00 do 21.30, Komedija
Kulturni dom Postojna, Postojna, Premierno v Postojni, komedija z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem. Odbita fantazijska komedija za dva resnična zvezdnika! Pripravite se na napet večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca svojega življenja - in še dlje! Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo.
TISKAM
torek, 27.2.2018 ob 10.00, Likovna razstava
Koroška galerija likovnih umetnosti, Slovenj Gradec, TISKAM Ogledali si bomo grafike umetnika Otta Dixa, potem pa se bomo tudi sami preizkusili v njihovem izdelovanju. Ustvarjalnice so namenjene otrokom od 4. leta do konca osnovne šole. Prijave: 02 620 36 58 / nina. popic@glu-sg.si. Vabljeni vsi, ki radi ustvarjate! Koroška galerija likovnih umetnosti 
Dan norosti
nedelja, 4.3.2018 ob 18.00, Komedija
Festivalna dvorana, Bled, Avtor: Joe Orton Režiser: Boris Kobal Igralci:  Nina Ivanič Mirjam Korbar Žlajpah/Lara Jankovič Jaša Jamnik Alojz Svete Uroš Maček Jernej Kuntner Naša prva do konca zabavna komedija. Prav ta, ki je orala ledino zabavnega slovenskega gledališča in občinstvo vztrajno dvigovala s sedežev. Pisalo se je leto 1997, prejšnje tisočletje... in na toplo jesensko soboto 26.
Večer z numerologinjo Blanko Pušnik.
ponedeljek, 5.3.2018 od 18.00 do 20.00, Osebnostna rast
Čarnica Ozka ulica 1, Slovenj Gradec, Kako se skozi števila ljudje odzivamo na stresne situacije ali konflikte v odnosih? Se umaknemo, ohranjamo meje lastne osebnosti, ne želimo drame, sami povzročamo dramo, moramo vedno vse do konca razčistiti? Kako ohranimo lastne meje integritete v odnosu? Z nami bo numerologinja Blanka Pušnik, ki vam bo po predhodnem dogovoru na voljo tudi za individualna svetovanja.
Matilda, počak'!
petek, 16.3.2018 ob 20.00, Komedija
Kulturni dom, Mengeš, Avtor: Neil Simon Prevod: Jure Karas Režija: Nataša Barbara Gračner Igrajo: Ivo Ban, Alojz Svete in Mojca Fatur Matilda, počak'k! - (čisto) do konca smešna komedija.
Čakalnica - komedija z Rifletom in Bizovičarjem
petek, 16.3.2018 od 20.00 do 21.30, Komedija
Kinogledališče Tolmin, Tolmin, Premierno v Tolminu, komedija z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem. Odbita fantazijska komedija za dva resnična zvezdnika! Pripravite se na napet večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca svojega življenja - in še dlje! Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo.
Dan norosti
sobota, 17.3.2018 ob 19.30, Komedija
SLG, Celje, Celje, Avtor: Joe Orton Režiser: Boris Kobal Igralci:  Nina Ivanič Mirjam Korbar Žlajpah/Lara Jankovič Jaša Jamnik Alojz Svete Uroš Maček Jernej Kuntner Naša prva do konca zabavna komedija. Prav ta, ki je orala ledino zabavnega slovenskega gledališča in občinstvo vztrajno dvigovala s sedežev. Pisalo se je leto 1997, prejšnje tisočletje... in na toplo jesensko soboto 26.
Čakalnica - komedija z Rifletom in Bizovičarjem
četrtek, 22.3.2018 od 20.00 do 21.30, Komedija
Kulturni dom, Nova Gorica, Dodatna predstava v Novi Gorici, komedija z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem. Odbita fantazijska komedija za dva resnična zvezdnika! Pripravite se na napet večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca svojega življenja - in še dlje! Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo.
Dan norosti
petek, 23.3.2018 ob 20.00, Komedija
Kulturni dom, Mengeš, Avtor: Joe Orton Režiser: Boris Kobal Igralci:  Nina Ivanič Mirjam Korbar Žlajpah/Lara Jankovič Jaša Jamnik Alojz Svete Uroš Maček Jernej Kuntner Naša prva do konca zabavna komedija. Prav ta, ki je orala ledino zabavnega slovenskega gledališča in občinstvo vztrajno dvigovala s sedežev. Pisalo se je leto 1997, prejšnje tisočletje... in na toplo jesensko soboto 26.
Dan norosti
torek, 27.3.2018 ob 20.00, Komedija
Kulturni center Janeza Trdine, Novo mesto, Avtor: Joe Orton Režiser: Boris Kobal Igralci:  Nina Ivanič Mirjam Korbar Žlajpah/Lara Jankovič Jaša Jamnik Alojz Svete Uroš Maček Jernej Kuntner Naša prva do konca zabavna komedija. Prav ta, ki je orala ledino zabavnega slovenskega gledališča in občinstvo vztrajno dvigovala s sedežev. Pisalo se je leto 1997, prejšnje tisočletje... in na toplo jesensko soboto 26.
Ženska sem: Divja ženska in poslovna boginja
sobota, 19.5.2018 od 10.00 do 20.00, Osebnostna rast
Tempelj POT SRCA, Glavni trg 24, Novo mesto, Novo mesto, "Divja ženska v meni strastno tolče po bobnih, rjove, pleše, kriči. Danes je ona na odru in hoče vidnost, pojavnost, veličino mogočnosti. Magični ples ženskosti bo odplesala do konca, do ekstaze Ljubezni in povedala vse, kar tisočletja dolgo že na srcu ji leži."   Sklop štirih delavnic "Ženska sem" je namenjen ženskam, arhetipskemu pogledu nase. Prehajamo skozi štiri obdobja oz.