Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (3)
  • Prireditelji (1)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (1)
Cvetje v jeseni
sobota, 22.12.2018 ob 19.00, Muzikal
Cankarjev dom, Linhartova dvorana, Ljubljana, Prireja: TMK d.o.o Kontakt: E misa@cvetje-v-jeseni.si Najuspešnejši izvirni slovenski muzikal zopet prihaja v Cankarjev dom. Stoječe ovacije in razprodane predstave so postale kar pravilo. Zahtevnega gledališko-glasbenega žanra se je ekipa muzikala Cvetje v jeseni lotila nadvse ambiciozno, na samem začetku tudi ne vedoč, da bodo postavili nova merila za muzikal.
Sobotne ustvarjalnice: Pozdrav jeseni
sobota, 20.10.2018 od 10.00 do 12.00, Prireditev za otroke
Center kulture Španski borci, Zaloška 61, Ljubljana, Na ustvarjalnici posvečeni Pozdravu jeseni, bomo najprej prisluhnili pravljici, nato pa bomo ustvarjali unikatne jesenske umetnine v različnih likovnih tehnikah. Delavnico vodita Simon Drofelnik in Mateja Herbst iz KUD Galerije C.C.U.. Sobotne ustvarjalnice skrivajo marsikatero presenečenje. Na delavnicah poleg veselja do ustvarjanja širimo tudi bralno kulturo.
Pozdrav jeseni
sreda, 24.10.2018 od 17.00 do 18.30, Prireditev za otroke
Knjižnica Ig, Banija 4, 1292 Ig, Ig, Na ustvarjalnici posvečeni Pozdravu jeseni bomo izdelovali magične jesenske kolaže in ustvarjali jesensko obarvane motive v različnih likovnih tehnikah. Delavnico vodita Simon Drofelnik in Mateja Herbst iz KUD Galerije C.C.U..   Pridružite se nam; zabavno bo! KUD Galerija C.C.U.