Število zadetkov iskanja:
  • Dogodki (4)
  • Prireditelji (5)
  • Kino spored (0)
  • TV spored (0)
Capoeira Maribor - tečaj za otroke
sreda, 19.12.2018 od 18.00 do 18.45, Športna vadba za otroke
OŠ Prežihovega Voranca, Gosposvetska c. 10, 2000 Maribor, Maribor, Capoeira za otroke je kreativna in zabavna. Združuje prvine igre, borilne veščine, plesa, glasbe in gimnastike. Spodbuja sodelovanje in sklepanje novih prijateljstev. Otroci na vadbi izboljšajo koordinacijo, ravnotežje in vzdržljivost, ob tem pa se tudi zabavajo. Otroci se zelo radi udeležujejo treningov capoeire, saj se vedno dogaja nekaj novega in drugačnega.
Capoeira Maribor - tečaj za odrasle
sreda, 19.12.2018 od 18.00 do 19.45, Energične vadbe
OŠ Prežihovega Voranca, Gosposvetska c. 10, 2000 Maribor, Maribor, Capoeira združuje elemente igre, borilne veščine, plesa, glasbe in akrobatike. Je odlično sredstvo sprostitve in rekreacije, služi pa lahko tudi kot oblika samoobrambe. Vadba capoeire je zabavna in kreativna, včasih tudi fizično naporna. Izvaja se ob spremljavi glasbe. Z redno vadbo okrepimo celo telo, izboljšamo koordinacijo, ravnotežje in vzdržljivost, ob tem pa se tudi zabavamo.
Capoeira Domžale - tečaj za otroke
četrtek, 20.12.2018 od 14.20 do 15.05, Športna vadba za otroke
OŠ Rodica, Kettejeva ul. 13, Domžale, Capoeira za otroke je kreativna in zabavna. Združuje prvine igre, borilne veščine, plesa, glasbe in gimnastike. Spodbuja sodelovanje in sklepanje novih prijateljstev. Otroci na vadbi izboljšajo koordinacijo, ravnotežje in vzdržljivost, ob tem pa se tudi zabavajo. Otroci se zelo radi udeležujejo treningov capoeire, saj se vedno dogaja nekaj novega in drugačnega.
Capoeira Vače - začetni tečaj za otroke
četrtek, 20.12.2018 od 16.00 do 16.45, Športna vadba za otroke
POŠ Vače, Vače 24, Vače, Capoeira za otroke je kreativna in zabavna. Združuje prvine igre, borilne veščine, plesa, glasbe in gimnastike. Spodbuja sodelovanje in sklepanje novih prijateljstev. Otroci na vadbi izboljšajo koordinacijo, ravnotežje in vzdržljivost, ob tem pa se tudi zabavajo. Otroci se zelo radi udeležujejo treningov capoeire, saj se vedno dogaja nekaj novega in drugačnega.