Irena Jarc

Irena Jarc

  "Najstarejše in najboljše piramide so bile vedno grajene nad energetsko potencialnih mestih, kjer se nahajajo podvodni tokovi vode, železova ruda, elektromagnetizem, vulkanske linije itd. Stare civilizacije so preprosto vedele, da so kamniti objekti, določenih oblik in orientacije ojačevalci naravnih energijskih virov." pravi Dr. Semir Osmanagić.

  V tunelih Ravne, ki se razprostirajo na področju 10 Km pod piramidami, so znastveniki izmerili Schumannovo resonanco 7,83 Hz. Je enaka osnovni zemeljski resonanci in je idealna za vse življenje na planetu. Tu je koncentracija negativnih ionov, ki čistijo atmosfero od bakterij in virusov, nekaj desetin višja od povprečne, kar razloži blagodejni učinek na naše telo. Pod njenim vplivom najbolje razvijamo svoje fizične, umske in duhovne čute ter sposobnosti. Visoka prisotnost negativnih ionov povečujejo tudi prisotnost kisika v krvi in možganih. Celice se lahko ponovno obnovijo in prevzamejo svojo funkcijo.

  Že nekaj let v dolini bosanskih piramid opravljajo intenzivna merjenja posebnih energij, ki jih s konvencionalnimi, znanstvenimi napravami ni moč izmeriti. Sodobni, neodvisni raziskovalci merijo orgonsko energijo, ki je prisotna v visokih količinah na več mestih. To je realna, fizična življenjska energija, katera nas obkroža. Imenujemo jo tudi vitalna energija, prana, či, eter, točka nične energije … Poleg tega je tu prisotni naravni magnetizem.

  Na številnih točkah v dolini bosanskih piramid, so izmerili prisotnost Teslovih skalarnih valov. Raziskoval jih je Nikola Tesla (po njem so dobili ime), ki je zapisal, da imajo skalarni valovi ali stoječe valove, nastali v medsebojni povezavi z torzijskim poljem, veliko večjo hitrost od hitrosti svetlobe. Ocenjuje jo za 10 milijard hitrejšo od hitrosti svetlobe.  Torzijska polja (rotacija) predstavljajo velikanski pretok informacij in tvorijo vzajemni neskončni sistem v katerem je hitrost razširjenosti trenutna, po konceptu, da čas ne obstaja. Torzijsko polje se lahko premika skozi katero koli kozmični planet ne da bi izgubilo moč. To pomeni, da se lahko premika z veliko hitrostjo, prenaša informacije (energijo), ne da bi se izgubila kvaliteta in količina informacij.

  Z znanstvenimi pristopi mag. znanosti Mika Virpiranta s Finske raziskuje obstoj vulkanskih linij na svetu. Dokazal je, da so vse prastare civilizacije, ki so gradile piramide, imele znanje o nevidnih podzemnih tokovih, ki povezujejo vulkane. Pomembne so lokacije, kjer se nahajajo trije ali več vulkanov. Do piramide Sonca v Visokem vodi kar 26 'svetih vulkanskih linij'.

  Vljudno vabljeni!