Ignacijev dom duhovnosti

  V Ignacijevem domu duhovnosti ponujamo vse vrste ignacijanskih duhovnih vaj in duhovnih obnov, osebno spremljanje, usposabljanje za duhovno spremljanje, večerne programe, tečaje. Naše temeljno poslanstvo je iskati in najti Boga v vsem, hkrati pa tudi drugim pomagati vstopati v osebni odnos z njim.

  Komu je namenjeno?

  Vsem iskrenim iskalcem resnice in duhovnih vrednot. Laikom, poročenim, razporočenim/ločenim in samskim. Ljudem vseh poklicev, ki želijo poglobiti svoje versko izkustvo in znanje, celoviteje spoznati in zaživeti osebno poslanstvo.

  Dobrodošli! Mir, počitek, veselje in modrost. Vse to vas čaka v duhovni oazi sredi sodobnega hrupa. Dobrodošli v tihem kotičku Ljubljane z zeleno okolico. Pridite in okusite blagodejnost doma in verjeli boste …
  Čeprav Ignacijev dom duhovnosti po svojem osnovnem namenu ni hotel, v času, ko v njem ni organiziranih dejavnosti, nudimo tudi "hotelske" usluge. Dom je na razpolago posameznikom ali skupinam, ki organizirajo različne seminarje, delavnice in srečanja, duhovne vaje in obnove ter druge programe. Dobrodošel tudi vsak, ki želi priti v dom na oddih, kulturno in duhovno obogatitev, ali pa potrebuje le prenočišče.
  Več na.