Gozdna šola Hosta

    Gozdna šola Hosta je šola, v kateri gozdu in utripu, ki mu vlada, dovolimo, da nas poučuje, vodi, zdravi in ljubkuje. To dovoljevanje je veščina, ki jo imenujem Skrivnostna moč nepočetja, ki je človeku sicer znana že od I-chinga naprej, a zaradi preobilice drugih interesov in apetitov najbolj prezrto darilo življenja človeku.

    Vsi danes živeči pričamo izjemnemu preobratu človekove zavesti, v kateri bo življenje potegnilo za seboj vse, ki se bodo hoteli uglasiti nanj. Največji nasprotnik naši živosti je indoktriniran um, ujet v znanje časa in prostora, nesposoben pronikanja v resničnost življenja.

    Gozdno zdravilstvo in poučevanje je nekaj najbolj naravnega za človeka. Gozd je bil, do pred 150 leti, prvinsko zatočišče človeka, njegov dom, prijatelj in skrbnik. Brez gozda je človek ranljiv, odvisen in bolan. Kakor hitro propada zavest človeka, tako hitro propadajo gozdovi... in ta hitrost je zastrašujoča. Nujno je, da se zaustavimo v tem in svoj življenjski slog uglasimo na njegovo frekvenco ali pa nas ne bo!

    Gozdna šola Hosta je prag, s katerega lahko odskočite v dimenzijo čarobnosti, življenjske skrivnostnosti, dostojanstva človekovega bivanja, ki s svojo mislijo in dotikom ljubkuje življenje. To je gotova pot osebne miselne in telesne ozdravitve, posledično planetarne ozdravitve, ki glasno kliče k oživitvi.

    Na spletu Hoste bosta našli zanimiva branja, ki vas bodo sama po sebi navdihnila za približevanje notranjega sveta k višji vibraciji in vas morda pritegnila na katerega od naših dogodkov, se morda dotaknila vašega srca, da se povežete z nami, da skupaj zaživimo kvaliteto bivanja, ki je že tisočletja pokopana pod nenasitnim delovanjem človeka, ki ne čuti ječanja življenja pod svojimi nogami.