Gostilna in motel Pri Lešniku

  • Zvrst kuhinje: Slovenska, Mednarodne specialitete
Ste na poti? Sanjate o spremembi? Želite miren kotiček in sprostitev? Želite nekaj posebnega? Praznujete?

Naj vas pot popelje do Lešnikovih, kjer že četrta generacija vodi gostilno in motel.

Opis

V gostišču z več kot 100-letno tradicijo vam v prijetnem ambientu prijazno in kvalitetno postrežemo z izvrstnimi kulinaričnimi užitki in vrhunskimi vini. Ponudba bo zadovoljila okuse in zahteve manjših in večjih družb, poslovnih in zasebnih srečanj, od porok do romantičnih večerov v dvoje. Prijazno vas bomo postregli tudi v letnem in zimskem vrtu.

Nudimo tudi prenočišča v sodobnem motelu kategorije treh zvezdic. Izbirate lahko med suitami, apartmajem, eno-, dvo-, tro- ali štirposteljnimi sobami, kjer so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.
V prijetno urejenih spalnicah se boste v novem jutru zbudili spočiti in željni zajtrka.

V motelu smo uredili sprostitvene prostore VITALspa, kjer bomo poskrbeli za popolno sprostitev vašega telesa in duha. Tri individualne Spa suite so opremljene s sodobnimi savnami z barvno kromaterapijo in solnimi kristali, z udobnimi počivališči, whirlpoolom ali vodno masažno kadjo.
V parkovno urejenem okolju Dežele Pri Lešniku smo za naše najmlajše goste uredili mini golf igrišče z devetimi polji in otroško igrišče s trampolinom. Starši boste lahko posedali v senci letnega paviljona in ob pijači ali sladoledu brezskrbno opazovali razigrane otroke.