Gostilna Gorica

Gostilna Gorica

  • Zvrst kuhinje: Razna hrana
Vsako kulinarično doživetje je doživetje v času in prostoru. Je doživetje tukaj in zdaj. Pri nas vas bomo razvajali v idiličnem okolju z izbrano mero okusa. Prijazno in strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri gurmanskih užitkov, vi pa se boste lahko v miru in z zadovoljstvom prepustili čarom lepih trenutkov. Prepustite se očarati enkratnemu ambientu, prijetnim zvokom narave in blagodejnemu pogledu na aranžmaje, ki vam vsakokrat ponujajo novo doživetje.

Prepustite se razvajanju našega osebja, ki vam bo z vrhunsko postrežbo ponudilo kuliranične užitke, ki jih za vas pripravljajo naši inovativni kuharji. Poleg stalne ponudbe izbranih jedi, vsak teden za vas pripravljamo sestavljene menu-je, prilagojene sezoni in dogajanju v našem okolju (ribji, mesni in vegetarijanski menu) in kosilca, za vse, ki se jim mudi. Za piko na i vam je vedno na voljo paleta odličnih slaščic in izbrana vina.

Odličnost je edino merilo. Popolna celota je mozaik pozorno izbranih delcev. Svojemu delu smo predani s posebno pozornostjo namenjeno vsem detajlom naše ponudbe. Vabimo vas, da z nami soustvarjate doživetje, ki bo sledilo vašim pričakovanjem. Prepustite se popolni harmoniji kulinarične izvrstnosti in raznovrstnosti. Izberite idealno kombinacijo užitka in zadovoljstva.

Pridite in doživite s svojimi najbližjimi, poslovnimi partnerji, prijatelji in drugimi nepozabne izjemne trenutke ob odlični izbrani ponudbi. Gostišče vam je na voljo za individualne obiske ali za različne družabne priložnosti, kot so praznovanja, obletnice, srečanja s prijatelji, poroke in poslovna kosila in večerje. Sprejme 100 gostov v notranjosti in 16 na zunanji terasi.
Vabimo vas, da si podarite trenutke prijetnega razvajanja, veselja in sproščenosti ter da se ob takšnih ali drugačnih priložnostih družite pri nas mnogokrat. Pridite in skupaj ustavimo čas vsaj za trenutek ali dva!