Eva Pavlin

  Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Academy in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja pravi: razbremeniti se in zaživeti srečno, izpolnjeno življenje, polno ljubezni do sebe in drugih. 

  Že vrsto let uspešno izvaja Vodene Kvantne meditacije, večinoma kanalizirane dr. Kenjiju Kumarju in še nekaterim vodilnim duhovnim učiteljem svetovnega nivoja. Ta tip meditacij človeka popelje globoko v njegovo notranjost v stik s seboj, svojo Dušo in Vsem kar je. Človek se globoko sprosti, kot tudi lajša svoj stres, nemoč in ostale telesne in čustvene šibkosti.Več kvantne energije, kot naložimo v svoje telo, prej zaživimo razbremenjeno, srečno, kreativno in izpolnjeno življenje. Tako zasebno, kot poslovno.

  Ob po moči vrhunskih Svetlobnih mojstrov iz najvišjih vibracijskih nivojev, s katerimi sodeluje tudi pri Intuitivnem kvantnem karmično-regresijskem svetovanju, se v posamezniku sprožajo različne oblike samozdravljenja globokih čustvenih bremen od maternice dalje, pa travme zgodnjega otroštva, odraščanja, partnerskih in poslovnih odnosov in iz številnih preteklih življenj.

  Z omenjenimi tehnikami in svojo odlično intuicijo v pogovoru najprej išče vzroke za nastale blokade, travme in zavore, ki jih posameznik nosi v sebi, saj z odpravo le-teh ( kar se odraža v brisanju iz celičnega zapisa posameznika, kot tudi možnosti po rodovni liniji ). Kajti šele ko vse to odpravimo, lahko dvignemo svojo vibracijo in zavest, da zaživimo življenje, kot si ga želimo. Srečno, izpolnjeno, razbremenjeno in polno ljubezni. Brez izkoriščanja, agresije, uklanjanja in ustrezanja drugim.

  Tehnike, ki jih uporablja, uspešno negujejo in odpirajo prizadeto srce, odpravljajo strahove, žalosti, zamere, nesamozavest, občutek neljubljenosti in nesprejetosti, necenjenja, nevrednotenja in nesprejemanja sebe, rešujejo vplive delovanja negativnih energij na posameznika, odpravljajo vzroke za vse to in negativna čustva sama.

  Kvantna hipno-regresijska tehnika poleg naštetega omogoča tudi varen vpogled v številna pretekla življenja, ozaveščanje in odpravo negativnih delovanj in izkušenj, neznanih strahov in fobij, svetovanja kako naprej, kaj je naše poslanstvo, kako ga zaživeti, kako se odločati o svoji prihodnosti. 

  Kot tudi, kako komunicirati z bitji iz višjih vibracijskih svetov ( angeli, vodniki, mojstri, Stvarnikom ...), si intenzivno odpirati intuicijo in ostale izvenčutne zaznave.

  Na ta način je mogoče pomagati tudi svojim otrokom, partnerjem, staršem, pokojnim in drugim ljubljenim, kot tudi živalim.

  Vodene meditacije izvaja skupinsko, po dogovoru pa tudi individualno.

  Intuitivno kvantno karmično-regresijsko svetovanje pa izvaja izključno individualno.