Dotik, energijsko svetovanje

Dotik, energijsko svetovanje

  To pot se bomo srečali na delavnici v OŠ Križe, Cesta Kokrškega odreda 16 in sicer 22. 9. 2018 ob 9h in predvidoma do 18h, odvisno od udeležencev. Lepo vabljeni.

  Delavnica nam vsekakor spremeni pogled na svet/sebe in tudi izboljša celotni vidik našega bivanja tukaj in sedaj. Dobrodošli.
  Nekaj opisa:

  Spoznajmo pobližje svoje težave, od kje izvirajo in jim ponudimo rešitev. Oglejmo si svoje korenine in jih osvobodimo. prepustimo se nečemu novemu, kar izvira globoko iz nas in naših prednikov. Dovolimo si biti to, kar v resnici smo.

  Delavnica poteka po metodi Postavitev družine. Z energijo pa privlači uspeh, srečo, zdravje in harmonijo v vaše življenje

  Napravite korak in ustvarite pogoje za nov začetek. Vzroki za omejitve, s katerimi se srečujete, so lahko v nerazrešenih odnosih v vaši družini (tudi več generacij nazaj), s prijatelji, sodelavci. Odkrijte in razrešite jih s pomočjo delavnice.

  To je tehnika, ki je namenjena vsakomur, ki si želi osvoboditve družinskih vezi in bremen ter zaživeti srečno tukaj in sedaj. 
  Tako stanje nas zadržuje v določenem odnosu in stanju. Hkrati pa nam vzbuja občutek ujetosti in prenaša miselni vzorec, kateri je pogosto vzrok za dedne bolezni, slabe odnose, slabo finančno stanje, brezposelnost,…

  Naše družinsko drevo ima kot sestavni del celote tudi korenine. Rastemo na istih temeljih kot predniki. Družinska jeza, zamere in življenja prednikov velikokrat vplivajo na naše sedanje stanje v življenju. Prav zaradi tega je potrebno počistiti in zaživeti v brezpogojni ljubezni do SEBE in drugih. Z vso občutljivostjo in pozornostjo vodim k razpletu družinskih zapletov, drame in ovirane ter zavrte tokove ljubezni. Naša duša je del skupinskih bitij – duše družine, naroda, človeštva, kamor sodijo seveda tudi predniki.

  Z delavnico "V ogledalu življenja" lahko razrešimo odnose s starši, starimi starši, partnerjem, otroci, očistimo se strahov in blokad pred partnerskimi odnosi, z zdravstvenim stanjem, očistimo vzorce s področja svojih ciljev, denarja, samopodobe itd.. Potrebna je ponovna vzpostavitev pravilne energije v družini in ponovna povezava, ki temelji na brezpogojni ljubezni in razumevanju sebe in drugih. S tem delom boste razrešili blokade, ki se jih sploh ne zavedate. 
  Vzpostavili boste ponovno red – ljubezen v družini in vseh ostalih odnosih. Ko vzpostavimo energijski zakon sprejemanja, energijski zakon prednosti in konec koncev sam energijski zakon, družina in z njo vsak član (posameznik) postane v ravnovesju, v svojem redu. Ko vzpostavimo red, se blokade raztopijo, na obrazih se nariše nasmeh in sproščena energija pomaga, da vsak posameznik najde pravo mesto za sebe. Resnica nas osvobaja. Tu ni nikakršnega obsojanja, gre enostavno za samo obliko ljubezni, sprejemanja. Ljubezen je tok med generacijami, dobimo jo od staršev in predamo naprej svojim otrokom. Ljubezen ima svoj izvor in svoj tok. Morali smo jo dobiti, da jo lahko dajemo in ne moremo je obdržati zase, moramo jo podeliti naprej.

  Delavnica se prične s predstavitvijo, kratko obrazložitvijo, meditacijo in s tem, da oseba, ki izpostavlja vprašanje, oziroma problem, predstavi (čisto na kratko) kaj točno želi razrešiti. Izmed udeležencev izberemo igralce, kateri prevzamejo vloge staršev, bratov, sester, partnerjev, živali, denarja…. Tisti, ki izpostavlja vprašanje, oziroma problem, pa je samo opazovalec, kot tretja oseba v prostoru. Igralci se postavijo v energetsko stanje in sprejmejo določene vloge. Najbolj zanimivo je, kako igralci/osebe povzamejo enako izražanje, kretnje, občutke do osebe katero igrajo. Tako oseba kot igralci razrešujejo svoje blokade. S pomočjo karmične diagnostike postavimo osebo tudi časovno naprej ali nazaj, tako, da se hitreje sprostijo določeni vzorci in težave.

  Za zaključek pa naredimo kratko prizemljitveno meditacijo in pozdrav. Kdor ima še kaj vprašanj, sem vam na razpolago, da vam jih obrazložim.

  Vabljeni, da se nam pridružite  :) 
  Prijave na ogledalozivljenja@gmail.com
  ali 041 474 255 Mirjam

  Objem pozitivnih energij