Utopija

gledališko - plesna predstava avtorja Sebastijana Horvata in zanimive ustvarjalske ekipe!

UTOPIJA, gledaliski projekt Sebastijana Horvata in zanimive ustvarjalske ekipe, v Plesnem Teatru Ljubljana

VABILO!

UTOPIJA je gledaliski projekt, nastal pod avtorskim vodstvom Sebastijana Horvata in v sodelovanju z mnogimi ustvarjalci, med katerimi so Leja Jurišič, Mala Kline, Jana Menger, Sinja Ožbolt, Petra Veber Rojnik, Dejan Srhoj, Gregor Zorc, Primož Bezjak in Petra Veber.


1. Misliti in delati predstavo, ki bazira na skupnosti, ki verjame v to, da je mogoče spremeniti svet, da obstaja idealna sanja o najboljšem svetu, predstavo, ki išče idejo utopije v današnjem svetu.

Gre za poizkus misliti drugo, napor najti vrata, odpreti lino. Če je to drugo, idealno utopijo, mogoče misliti, potem tudi zares obstaja.


2. Da mislimo prihodnost, moramo potovati v preteklost.

Gledališče kot umetnost se mora upirati diktatu časa, ki organizira dogajanje v maniri napete montaže atrakcij, glavnemu osrediščenemu igralcu, iz katerega vse izhaja in h kateremu se vse vrača, zgodbi, ki teži k suspenzu in publiki, ki pride na dogodek, da bo dobila servirano točno to, kar pričakuje."

Sebastijan Horvat

Cena vstopnice: 12€ in 6€ (za študente, dijake in upokojence)
Ob nakupu dveh vstopnic – ene za predstavo Utopija in druge za predstavo Utopija 2 (ki bo v Plesnem Teatru Ljubljana 14. in15.3.2009 ob 20h), vstopnici staneta skupaj 18€ oziroma 10€ za študente, dijake in upokojence.


PRODUKCIJA: E.P.I. center, Prisojna 1, 1000 Ljubljana
Informacije in rezervacije vstopnic: ptl@mail.ljudmila.org ali tamara_bracic@yahoo.com in 041 883 904


Vir: E.P.I. Center, Napovednik.com

Zemljevid