In kot bi mignil (premiera na HBO GO)

Posredujemo (foto in info HBO Adria):


Nova Max Original serija In kot bi mignil (And Just Like That...), novo poglavje kultne HBO serije Seks v mestu, bo na HBO GO premierno predvajana 9. decembra, ko bosta na voljo prvi dve epizodi. Vsak četrtek bo na voljo nova epizoda.

Izvršni producent serije In kot bi mignil je Michael Patrick King, serija pa spremlja Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirando (Cynthia Nixon) in Charlotte (Kristin Davis) na poti od zapletene realnosti življenja v tridesetih do še bolj zapletene realnosti življenja in prijateljstva v njihovih petdesetih letih.

V seriji igrajo tudi Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson in Evan Handler. Izvršni producenti so Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi in Michael Patrick King. Scenarij so napisali Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg in Elisa Zuritsky. Avtor HBO serije Seks v mestu je Darren Star, slednja pa temelji na knjigi pisateljice Candace Bushnell.

Vir: Napovednik.com

Video