Pobeg iz sobe Escape Room Enigmarium

V priljubljenem in najbolje ocenjenem Escape room centru Enigmarium® na Trdinovi ulici 8 v Ljubljani lahko pobegnete od resničnega sveta in odigrate cel kup različnih iger pobega. V vsaki od njih vas čaka unikatna, nora in nepozabna dogodivščina ter super zabava.

Sobe pobega Enigmarium®:
pred vami je napeta misija: pobeg iz zaklenjene sobe v eni uri! Boste uspeli pravočasno razvozlati uganke, dešifrirati kode, najti skrite namige ter odkleniti vrata na prostost? Unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, slikovni namigi in zabavni high-tech "gadgeti" zagotavljajo, da vsak pride na svoj račun. Znanje tujih jezikov ni potrebno, dramaturški lok pa vas bo držal v napetosti do zadnje sekunde, k nepozabnemu doživetju pa pripomorejo tudi najprijaznejši "gamemasterji" ki lahko s slikovnimi namigi priskočijo na pomoč.
Ste že odigrali vse? Nova soba Cirkus: skrivnostni primer izgubljenega slona, Odrešitev: Čudežni stroj, Skrivni recept maestra Luigija, Prva Detektivska agencija, Sensperience, Nautilus in Zmajeva šifra čakajo na vas!

Bi raje pobegnili na svež zrak?
V zunanji pustolovski igri Unlock boste odkrivali skrivnosti Ljubljane, spoznavali neznano, se pustili prijetno presenetiti, se ob tem v super družbi nadihali svežega zraka in se predvsem – izvrstno zabavali! Igra je primerna za skupine do pet igralcev, kot igralni pripomoček pa prejmete večkrat zaklenjeno leseno knjigo, ki vas vodi po mestnih ulicah. Vam bo uspelo razkriti mestne skrivnosti?

Escape room Enigmarium® najdete v centru Ljubljane na Trdinovi ulici 8. Pet iger na enem mestu pomeni idealen pobeg od dolgčasa za družbe prijateljev, družine, rojstnodnevne praznovanja ali teambuildinge (hkrati lahko igra do 30 oseb in celo do 100 oseb v igri Unlock). Čaka vas izvrstna zabava in nepozabno doživetje!


PS: Darilni bon Enigmarium® je vedno zadetek v polno!
Rezervirajte vaš termin na telefonski številki 031 33 44 88 ali na escape-room.si

Vir: Escape Room Enigmarium, Napovednik.com

Zemljevid