Polnilne postaje za el. vozila v 10ih korakih

Električna mobilnost kot celota (vozila, polnilna infrastruktura, …) je v svetu in tudi Sloveniji močno v porastu. Ključen podatek za razvoj električne mobilnosti je tudi cena baterij, ki pada, medtem ko se domet električnih vozil povečuje.

Zato vam bomo na praktično naravnanem strokovnem seminarju predstavili celoten postopek za postavitev elektro polnilnih postaj, ki obsega 10 ključnih korakov od ogleda do priklopa in zagona ter nadzora delovanja elektro polnilnih postaj. Ključen sestavni del postopka je tudi "pregled, preizkus in meritev elektro polnilnih postaj".

Na osnovi praktičnih primerov in izkušenj, doma in iz tujine, vam bomo prikazali tudi različne načine izvedbe priključevanja polnilnih postaj za domačo/privatno ali javno uporabo. Prikazali bomo tudi delovanje dinamičnega upravljanja obremenitve tako za stanovanjske kot poslovne stavbe in njegov pomen v vsakdanji uporabi ter delovanje nadzorne platforme za oddaljeni nadzor elektro polnilnih postaj.

Več o vsebini in programu si preberite na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: POLNILNE POSTAJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA vse od postavitve do preizkušanja varnosti delovanja v 10-ih korakihAgencija POTI - Z znanjem do ciljaPreostala izobraževanja s področja energetske učinkovitosti, obnovljivih virov energije, e-mobilnosti

Vir: Agencija POTI - Z znanjem do cilja!, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI - Z znanjem do cilja!:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid