Hranilniki električne energije

HRANILNIKI ELEKTRIČNE ENERGIJE – neodvisna in zanesljiva (samo)oskrba z električno energijo - Zadnje stanje tehnike in aktualna zakonodaja

Tehnologija nam že omogoča učinkovito hranjenje električne energije s hranilniki električne energije, ki nudijo neodvisno in zanesljivo oskrbo z električno energijo. Baterijski hranilniki električne energije so tako postali nepogrešljiv element elektroenergetskih sistemov za oskrbo z električno energijo.

Na strokovnem seminarju bodo predstavljeni pogoji priključevanja hranilnika energije iz navedenih SONDSEE, ki bodo določeni v soglasju za priključitev, in sam postopek do dejanskega začetka obratovanja hranilnika.

Predstavljena bo tudi vsa zakonodaja, zadnje stanje tehnike, tehnologije in izkušnje iz prakse za stabilno in celovito oskrbo z električno energijo tudi v kombinaciji z lastno proizvodnje električne energije in hranilniki električne energije (sistemski in za potrebe samooskrbe).

Predstavljene bodo tudi spremembe Tehnične smernice TSG-N-002; Nizkonapetostne električne inštalacije vezane na proizvodnjo in hranjene električne energije, kot tudi Tehnične smernice na področju zaščite stavb pred delovanjem strele ter požarne varnosti v stavbah, ki se dotikajo tako področja hranilnikov energije in polnilnih postaj za električna vozila.

Več informacij o izobraževanju in programu na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: HRANILNIKI ELEKTRIČNE ENERGIJE neodvisna in zanesljiva (samo)oskrba z električno energijoAgencija POTI - Z znanjem do ciljaPreostala izobraževanja s področja energetske učinkovitosti, obnovljivih virov energije, e-mobilnosti

Vir: Agencija POTI - Z znanjem do cilja!, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI - Z znanjem do cilja!:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid