Plusi coachinga za najstnike

  • Kaj: Webinar
  • Kdaj: torek, 14.12.2021 od 20.30 do 21.20
  • Kje: Online webinar
  • Prireditelj: Nlp center
  • Vstopnina: AKCIJA 15 EUR

Najstniki so v lanskem in letošnjem letu utrpeli največje posledice šolanja od doma in izolacije. V obdobju, ko iščejo svoj prostor pod soncem, potrebujejo potrditve in se ubadajo s hormonskim divjanjem, smo jih zaprli in jim prepovedali druženja. Naše nekdaj prijazno bitje je naenkrat postalo razjarjen lev, ki grize in razgraja naokoli.


Ste se spraševali, kako pomiriti leva, da bo razumel sebe in da ga bomo bolje razumeli tudi sami?
Eden izmed odgovorov je najstniški coaching, ki preverjeno daje rezultate, saj v najstniku krepi občutek vključenosti, nadzora in še mnogo več.


Pomagajte mu izgraditi pozitiven odnos do sebe in sveta okoli in se nam pridružite na webinarju, v katerem bo predavateljica Irena Grofelnik govorila o tem, kako lahko pomagamo mladim do samozavesti in primerne samopodobe.

Več o webinarju in predavateljici si lahko ogledate na portalu "Kul starši". Kul starši so prostor, kjer se lahko starši in pedagogi opremite z uporabnimi znanji iz široke ponudbe webinarjev priznanih slovenskih (in tujih) strokovnjakov. Izberite temo, ki vas zanima, ali pa začnite z vsebinami, ki so brezplačne in vas bodo spodbudile k novim načinom razmišljanja!

Vir: Nlp center, Napovednik.com