Zgodovina z dr. Markom Prpičem

Zgodovino lahko raziskujemo na zelo različne načine. O njej nam veliko povesta tudi hrana in pijača, nujna elementa preživetja človeštva. Pa se kdaj vprašamo, katere zgodbe v sebi skriva naš vsakodnevni obrok, jutranja kava ali čaj ter priložnostni švrk ruma?

Če želite zgodovino spoznavati z vidika svojega vsakdana - torej hrane in pijače, v kateri uživate - ne zamudite letošnje nove študijske skupine, s katero v Mestnem muzeju nadgrajujemo serijo uspešnih predavanj dr. Marka Prpiča.

Ob predstavitvi vsakokratne teme boste udeleženci povabljeni k aktivnemu sodelovanju z vprašanji, mnenji in diskusijo. Naša zaveza je, da so študijske skupine "možganom prijazne", na srečanjih radi poskrbimo,  da se počutite dobro, niste utrujeni in si tako čim več zapomnite! Da o dobri družbi in novih poznanstvih sploh ne govorimo! 

Vsi željni nadaljnjega širjenja obzorij, boste deležni obilice napotkov za zanimivo literaturo, ki bo še dodatno navdihovala vaša raziskovanja.

Trajanje programa: vsak torek, 17.00–18.00
Cena: 12 €/mesec, lahko plačate za celo leto in izkoristite bon 21 ali se udeležite posameznih predavanj (cena 5 €/posamezno predavanje)
Lokacija: Mestni muzej Ljubljana, Konferenčna dvorana
Urnik: od začetka novembra do konca maja. Počitnice se prilagajajo počitnicam v OŠ
Prijave: prijava@mgml.si
Dodatne informacije na janja.rebolj@mgml.si ali 051 234 582

Foto: Andrej Peunik / MGML

Zunanje povezave: Mestni muzej Ljubljana

Vir: Muzej in galerije mesta Ljubljane, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Muzej in galerije mesta Ljubljane:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid