ThetaHealing seminar Vi in vaš nortanji krog

Razvoj odnosov 3. del: Vi in vaš odnos do sebe in vam bližnjih oseb (Notranji krog)

Pogoji za udeležbo so: začetni, nadaljevalni in koplji globje Dig deeper seminarji s področja ThetaHealinga

Vi in vaš odnos do sebe in krogu vas bližnjih oseb je oblikovan tako, da vam pomaga napredovati naprej in uspeti na vseh področjih, da je vaš življenjski svet obkrožen z pravičnimi ljudmi in bodo vaši najboljši prijatelji, partnerji, sodelavci in poslovni partnerji.

Na tem tečaju naučite se, kako boste prepoznali krog vam bližnjih  oseb in kako boste prepoznali strast, je razvita razvoj ljudi, ki vas obkrožijo. Pokazat vam bomo različne ravni uma: nivo otroka, nivo odraslega in najvišji nivo, nivo modrosti.

Dokler je oseba še vedno na ravni otroka, ji je potrebno veliko spodbude in energije. Na ravni zrelosti naj nebi potrebovala spodbude , že ona sama spodbuja svoje otroke in pomaga drugim. Kadar je na ravni modrosti oseba zgradi celostno svoj kroge samostojno.

Če ste kot zdravilec obkroženi z ljudmi, katere je potreben stalno spodbujati,se zelo hitro izčrpate. Zato ljudje v vašem notranjem krogu naj bodo tisti, kateri vam vračajo energijo.

Pravzaprav je pomembno upoštevati, da nivoji temeljijo na drugačni mentalni sliki. Naučili se boste kaj je potrebno  storiti, da bi bili na nivoju na katerem želite biti.

Učite se odkrivati, zakaj se vaš krog  bližnjih oseb močno spreminja, zakaj menjate prijatelje,s kakšnimi ljudmi in okolico se je potrebno obkrožiti, da bi bili polni energije.

Učite se , kako delati s svojim osebnim nivojem, da bi razumeli in  imeli dovolj izkušenj kako pomagati sebi in drugim pri razvoju.

Traja 2dni, od 09:00 do 17:00 ure.

Udeleženci prejmejo ceritifikat THINK®-a (Thetahealing Institute of Knowledge) in gradivo v slovenskem jeziku.

Kraj: Savska c. 3a v Ljubljani

Cena: 332 EUR

Datum: 24.10.2020

Zunanje povezave: Osebnarast

Vir: Osebna rast Edita Tomič, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Osebna rast Edita Tomič:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

http://www.osebnarast.si/zakaj-smo-ljubosumni/

Zemljevid