Venom 2

  • Kaj: Kino
  • Kdaj: četrtek, 14.10.2021 od 17.00 do 23.00
  • Kje: Kolosej, Cineplexx, Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota, Novo Mesto
  • Prireditelj: Con film
  • Vstopnina: 6 EUR

Marvelov Venom je pred štirimi leti navdušil gledalce in gledalke po vsem svetu ter ob tem iztržil vrtoglavih 865 milijonov dolarjev, zdaj pa nas jeseni ekskluzivno v kinu čaka njegovo še bolj ambiciozno nadaljevanje, ki je tudi eden najbolj pričakovanih filmov leta.

Potem ko smo v prvem napovedniku spoznali mirnejšo plat Venoma in njegovega sožitja z Eddiejem Brockom (Tom Hardy) ter videli zametke kaosa, ki ga bo v filmu Venom 2 povzročil Carnage (Woody Harrelson), drugem napovedniku ni več nobenega dvoma: čaka nas spektakularen spopad med protijunakom in zlikovcem.

Poleg Toma Hardyja, ki se vrača kot Eddie Brock oz. Venom, in Woodyja Harrelsona, ki bo upodobil zloglasnega Carnagea, bodo v Venomu 2 zablesteli še Michelle Williams (Otožno valentinovo, Manchester by the Sea), Naomie Harris (Mesečina, Spectre, Southpaw, Skyfall) in Stephen Graham (To je Anglija, Pljuni in jo stisni, Irec, Državni sovražniki).

Režijski stolček je tokrat zasedel Andy Serkis, ki je še posebno znan po vlogi Goluma v trilogiji Gospodar prstanov in je pred tem podvigom že režiral filma Do zadnjega diha (Breathe, 2017) in Mavgli: Deček iz džungle (Mowgli: Legend of the Jungle, 2018).

Vir: Con film, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: tom hardy, woody harrelson, michele williams

Zemljevid