Bodite odlični pri doseganju zastavljenih ciljev

Presezite lastne omejitve in prepričanja, ki vas ovirajo do odličnosti in uspešnosti pri doseganju zastavljenih ciljev s pomočjo novih dognanj nevroznanosti

Skoraj vsakdo od nas ima cilje v poslovnem svetu, vendar le malo si jih zna pravilno postaviti in jih v praksi dejansko tudi realizirati.

Vsakdo od nas je namreč edinstvena oseba z darovi in talenti, potrebno jih je le odkriti, razviti in usmeriti v pravo smer.

Na praktični delavnici boste spoznali zadnja dognanja nevroznanosti na področju delovanja naših možganov in se naučili kako si pravilno zastaviti cilje in kako delovati, da jih boste tudi uspešno dosegli.

Naučili se boste kako si pravilno zastaviti cilje po metodi SMART, da bodo ti pisni, merljivi, atraktivni, realni in terminsko določeni. Pomembna je vaša naravnost pri doseganju ciljev – EN dober razlog zakaj JA. Ko boste to imeli, se boste naučili kaj pomeni uspešnost, kaj pomeni učinkovitost in ključne metode, ki vas vodijo k vašemu želenemu cilju in uspehu. Način vašega delovanja bo usmerjen v doseganje vaših najboljših rezultatov.

Več informacij o praktični delavnici najdete na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: Bodite ODLIČNI pri DOSEGANJU zastavljenih CILJEVAgencija POTI Z znanjem do ciljaIzobraževanje po meri

Vir: Agencija POTI - Z znanjem do cilja!, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI - Z znanjem do cilja!:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid