Delavnica Postavitev družine-odnosi dediščina

  • Kaj: Postavitev družine
  • Kdaj: petek, 26.11.2021 od 16.30 do 21.30
  • Kje: Ljubljana
  • Prireditelj: SISTEMSKE POSTAVITVE
  • Vstopnina: Od 30,00 EUR do 180,00 EUR

Delavnica Postavitev družine - Odnos med sorojenci - dediščina, kraj in prostor

Komu so namenjene delavnice Postavitev družine
Tema delavnice je vedno vezana le na uvodni del, kar pomeni, da je lahko tema vaše postavitve (vaš problem / izziv / težava) povsem nekaj drugega.

Več poglej: na internetni strani Inštituta za sistemske postavitve Sistemske postavitve

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

institut@sistemske.postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Postavitev družine razrešuje odnos s samim seboj (zdravje), odnos s starši, z otroki, s partnerjem, odnos z vsemi, ki pripadajo družini. Metoda Postavitev družine je posebna metoda, ki temelji na dejstvu, da je uspešna šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim sistemom. Namenjena je iskanju rešitev, ki so povezane s težavami v družini. Za udeležbo na delavnici je zaželeno, da se nariše družinski drevo.

Delavnico vodi Nataša Čebulj.

Za vse tiste, ki želijo metodo spoznati (še niste imeli postavitve družine na lastno temo) se priporoča, da se udeležite uvodnega seminarja Postavitev družine, ki je brezplačen v kolikor se v obdobju enega meseca udeležite celodnevne delavnice z lastno postavitvijo.

Postavitev družine
Metoda "Postavitev družine" je metoda, ki temelji na dejstvu, da smo srečni in uspešni šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim sistemom. Omogoča iskanje rešitev, ki jih imamo zaradi povezanosti s težavami v družinskem sistemu. Z njo pridemo v stik z brezpogojno ljubeznijo, ki teče prek življenja skozi naš družinski sistem in nas resnično zdravi. S tem drugače sprejemamo sebe in naše družinske člane. Uvid v dinamike in dogodke našega družinskega sistema nam daje novo življenjsko moč. Metodo je razvil Bert Hellinger s svojim dolgoletnim delom in je razširjena po svetu v več kot 40 državah. Zasnovana pa je na fenomenološkem pristopu. "Postavitev družine" razrešuje različna področja:

zdravje in bolezen,
partnerstvo,
spolnost in srečno partnerstvo,
odnosi v družini: starši otroci,
osebni in poklicni uspeh,
denar in življenje,
travme, strahove in fobije.

Vir: SISTEMSKE POSTAVITVE, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Nataša Čebulj

Zemljevid