Afrika v Mali ulici

AFRIKA V MALI ULICI

Pokukajte v pravljični svet daljne Afrike z Leo in Issiako, kjer boste srečali mogočne slone, divje leve in elegantne žirafe, spekli koruzni kruh, bosih nog zaplesali, zapeli afriško tradicionalno pesem ter se preizkusili v bobnanju na pravih afriških bobnih. Prepustite se glasnim afriškim ritmom in čudoviti afriški glasbi! Primerno tudi za najmlajše, od 2. leta dalje.

O Lei in Issiaki

Lea Menard je igralka, plesna pedagoginja, video ustvarjalka in lutkovna animatorka. Pravkar je zaključila magistrski študij umetnosti govora na ljubljanski AGRFT. Ustvarja avtorske predstave za otroke (Pasjedivščina, Trobla in Ključ, Ko bom velik..., Čebula itd.) ter po vrtcih in drugod po Sloveniji izvaja delavnice za otroke - afriške urice.
Issiaka Sanou je tolkalec iz Burkine Faso, ki je svoje znanje igranja na afriške instrumente pridobival pri svetovno znanih glasbenikih, ki prihajajo iz Afrike. Njegova želja in cilj je, da bo preko svojega delovanja, igranja na afriška glasbila in z učenjem afriških bobnov širši množici približal svojo - afriško glasbo in kulturo.

Vir: JZ Mala ulica - Center za otroke in družine v Ljubljani, Napovednik.com

Zemljevid