ThetaHealing tečaj osnovni DNK1

ThetaHealing® je metoda zdravljenja in meditacije, ki jo je leta 1993 skanalizirala Vianna Stibal (ZDA). Od takrat se uporablja povsod po svetu in dosega odlične rezultate. Na svetu je več kot pol milijona Thetapraktikov, ki pomagajo sebi, svojim prijateljem, družini in svojim strankam. Z omenjeno metodo si lahko korenito spremenite življenje na bolje.  Tudi moje se je. To je metoda, s katero v možganskem theta valovanju lahko izvajamo "čudeže". S to tehniko lahko odpravljamo travme, pomagamo pri zdravljenju, energijsko vstopamo v eterično in fizično telo, komuniciramo s predniki in dušami, ukrivljamo čas, potujemo v času in prostoru, pregledujemo prejšnja življenja, komuniciramo z drugimi dimenzijami, odpravljamo prekletstva in uroke in še in še… Da, vse to in še več.

Med najpomembnejšimi (po mojem mnenju) sposobnostmi, ki jih dobiš oz.se jih priučiš, pa je vpogled v naše podzavestne vzorce. Zakaj? Ker naša podzavest nadzira naše življenje v 90 %, zato je izrednega pomena, da odpravimo čim več omejujočih prepričanj in travm. Naša podzavest se namreč na vsak dogodek odziva na podlagi že prej znanih dogodkov, zato je ključno, da le te spremenimo, če so bili travmatični. Primer: v otroštvu smo bili za iskrenost vsakič karani, zato nas je tudi sedaj, ko smo odrasli, strah povedati resnico. Seveda se ne odzivamo niti ne premišljujemo o tem zavestno, vendar naša podzavest deluje na tak način – na podlagi preteklih izkušenj in dogodkov.

ThetaHealing® metoda nam omogoča odpravo travmatičnih dogodkov na način, da omenjenim dogodkom odvzamemo moč in čustveni naboj, kar vas osvobodi. Travmatični dogodki so lahko ločitve, fizično in psihično nasilje, posilstva, poniževanja, alkohol v družini… Vse te občutke in travme lahko "nevtralizirate" ali bolje rečeno, izbrišete in "naložite nove" lepše občutke. Vsak tak  "popravljen" dogodek vam bo vaše življenje spremenil na bolje, saj podzavest ne bo več imela zapisa travme, ampak izkušnje, zato bo sprejemala boljše odločitve. Na tečaju bomo predelali osnovno teorijo ThetaHealinga, pregledali in se spoznali z delovanjem, saj je za samo izvajanje izrednega pomena, da razumete, kako tehnika deluje in kako jo pravilno izvajate. Nato se bomo naučili vstopiti v theta stanje in izvajati različne ukaze in vpoglede. Ker gre za izredno "napredno" in močno tehniko je potrebno tudi veliko previdnosti, znanja in izkušenj. Vsem, ki boste opravili tečaj svetujem, da se odločite tudi za delavnice, saj bo izvajanje ThetaHealing metode veliko lažje in bolj učinkovito. Vaja dela mojstra, mojster pa dela vajo �

Vsak udeleženec prejme:

skripto (gradivo)
knjiga (thetahealing thetazdravljenje)
svetovni certifikat ThetaHealing® metode (ThetaHealing praktik)
vpis v svetovno bazo ThetaHealing® praktikov (
2 brezplačni delavnici ThetaHealing®
50% popusta na vse thetahealing delavnice (velja 1 leto od dneva opravljanja tečaja)
2 letno podporo (po opravljenem tečaju sem vam na voljo za vsa vprašanja in podporo še 2 leti – brezplačno)
Druge podrobnosti:

Tečaj poteka 3 dni petek od 16-19 ure, sobota in nedelja od 9 do 18 ure (štirje odmori, od tega je en 60 minutni, ostali trije pa 15 minutni)
Na tečaju bodo na voljo napitki (čaj, kava, voda), ter prigrizki (rogljički, sadje…)
Število mest na tečaju je omejeno na maksimalno 6 oseb
Možnost plačila na 2 obroka.
Vsem udeležencem svetujem, da se po opravljenem tečaju udeležijo delavnic ThetaHealinga.

Vir: Lightworker Dragan Kokalovič s.p., Napovednik.com

Zemljevid