Pobeg iz sobe s pomočjo avatarja - na daljavo!

Kaj: Online escape room resničnostna igra za 2 - 5 igralcev
Kdaj: Danes od 10.00 do 22.00
Kje: Enigmarium, Trdinova 8, Ljubljana
Prireditelj: Escape Room Enigmarium
Vstopnina: 75 EUR (Remote Escape room)

Če imate dovolj mask, slabih novic, dela od doma – lahko pobegnete v igro! Tu vsak pride na svoj račun – v napetih izzivih boste pozabili, da niste v istem prostoru – padli boste noter in se izvrstno zabavali!

Novo doživetje pobega iz sobe "na daljavo"!

Dve sobi pobega v Sloveniji, kjer vaš game master postane vaš avatar in se poda v sobo. Vi in vaša ekipa ga usmerjate in rešujete uganke od daleč, iz domačih naslanjačev, preko aplikacije Zoom.

Soba 1
ODREŠITEV 2 - Čudežni stroj

V escape room igri ODREŠITEV vas čaka napeta pustolovščina:
Slavni izumitelj, inženir Alojzij P. Čuden je svoje življenje in delo posvetil odkrivanju naprave, s katero bi se dalo preprečiti potrese. Občutljive naprave so zaznale, da se bliža nov potres in edina rešitev je, da se prebijete v njegovo stanovanje in vključite Čudežni stroj, še preden bo prepozno. Boste rešili Ljubljano?

Soba2
"Skrivnostni recept Maestra Luigija" pobeg iz kuhinje na daljavo

Čaka vas igra za (escape) sladokusce!
Slavni kuhar Maestro Luigi je slovel po čudežni omaki za testenine, ki je osrečila vsakogar, ki jo je poskusil. Toda za recept so izvedeli zlikovci. Do recepta se želijo dokopati za vsako ceno in se, do zob oboroženi z vlomilskim orodjem, pravkar peljejo proti Luigijevi kuhinji v centru Ljubljane. Maestro Luigi je recept dobro skril in zakriptiral, a edina rešitev je, da recept najdete še preden prispejo zlikovci. Vam bo uspelo rešiti recept in narediti svet spet srečen?

 

Trajanje: 60 min (+ 15 minut)
Način: aplikacija Zoom
Jezik: SLO, ANG
Cena: 75 € na skupino 2 do 5 oseb

Da, z Enigmarium® – extraordinary experiences – so petkovi večeri, družinska druženja, teambuildingi in celo rojstni dnevi noro zabavni tudi v času karantene!

Rezervirajte vaš termin na telefonski številki 031 33 44 88 ali na spletni strani.

Vir: Escape Room Enigmarium, Napovednik.com

Zemljevid