Tedni vseživljenjskega učenja 2021

V petek, 3. septembra, smo z uradnim odprtjem na nacionalni ravni vstopili v 26. Tedne vseživljenjskega učenja (TVU). Največja promocijska kampanja učenja in znanja, ki letos traja do 10. oktobra, je manifestacija, ki povezuje nad 1.000 prirediteljev z udeleženci vseh generacij.

Projekt usmerja Andragoški center Slovenije kot nacionalni koordinator, posamezni dogodki po vsej Sloveniji pa potekajo pod okriljem različnih izobraževalnih ustanov – lokalnih in območnih koordinatorjev.

Znanje še nikoli ni bilo tako dostopno. V okviru TVU se lahko na ustanovah v vseh slovenskih regijah udeležite brezplačnih delavnic, vadb, predstavitev in drugih izobraževalnih dogodkov. Ti lahko pomagajo odgovoriti na vprašanji, česa bi se lahko še naučili, ali preprosto, kaj nas sploh zanima. Od tu naprej pa vodi pot k znanju. Trinajst skupnih akcij TVU bo opozarjalo na prisotnost učenja v vseh življenjskih obdobjih in na številnih področjih.

Na spletni strani TVU je na voljo koledar, na katerem lahko na pregleden način preverite dogodke po Sloveniji.

Zunanje povezave: Tedni vseživljenjskega učenja 2021Koledar prireditevOdprtje TVU 2021Himna vseživljenjskemu učenjuSkupne akcije

Vir: Andragoški center Slovenije, Napovednik.com

Video

Zemljevid