Jazz Club: Zala Kralj & Gašper Šantl

Skupno pot sta začela v letu 2017, ko sta poslušalce osvojila z Valovi. Sledili so Baloni, S teboi in uspešnica Sebi, ki je mlada ustvarjalca popeljala čez peščene plaže Tel Aviva, kjer sta nas zastopala na izboru za pesem Evrovizije. Prepuščena toku ustvarjalnosti sta na valovih razburkanega morja ostala zvesta sebi in kmalu izdala tudi dve skladbi v angleščini ter album 4, s katerim sta dosegla Republic Records.

Začarala vas bosta z edinstveno energijo, odlično liriko in zasanjanimi ritmi subtilnega elektronskega popa, ki tvorijo njun unikatni slog. Njuni komadi pripovedujejo avtentične zgodbe, posebni pa so tudi njuni nastopi, ki poslušalcem ponudijo žametno atmosfero modernega zvoka s primesmi ambientalne elektronike.

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00.

Za obisk kulturnih prireditev morajo osebe izpolnjevati enega od treh pogojev PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Uporaba zaščitnih mask je obvezna.

Izvedbo koncertov bomo prilagodili veljavnim ukrepom, povezanim z epidemijo virusa covid-19.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid