Začetni tečaj madžarščine - rok za prijavo: 5.10.

Začetni tečaj madžarščine na spletu

Vabljeni na spletni začetni tečaj madžarskega jezika, ki ga bomo tudi tokrat v celoti izvedli preko spleta. Zahvaljujoč tehnologiji, se nanj lahko prijavite po celi Sloveniji in tudi v tujini, kajti potrebujete le internetno povezavo!

Začetni tečaj priporočamo, kot že njegovo ime pove – začetnikom. V kolikor že imate nekaj predznanja, vas pozivamo, da nam to tudi sporočite in posredovali vam bomo razvrstitveni test, na podlagi katerega boste razvrščeni v eno izmed osmih stopenj tečaja, ki trenutno potekajo na našem inštitutu.

Pišite nam na tecaj@lisztovinstitut.si in posredovali vam bomo prijavnico. Prijavnico je potrebno izpolnjeno in podpisano vrniti na naš fizični ali elektronski naslov.

Ker tečaji potekajo v majhnih skupinah (do 12 udeležencev), se vam lahko učitelj posveti in tudi delo poteka veliko bolj dinamično. Na koncu 2. semestra (tečaj obsega 30 ur v semestru, torej 60 ur v celotnem šolskem letu) boste znali:

- govoriti o sebi in opisovati okolico,
- nakupovati v trgovini, naročati v restavraciji in kavarni,
- se dogovoriti za termin,
- povprašati po informacijah,
- izraziti zanimanje.

In to vse v madžarščini!

Poleg jezika vzhodne sosede boste spoznavali tudi različne segmente madžarske kulture. Govora bo o posebnostih madžarske kulinarike, svojevrstnih ljudskih običajih in svetovno znanih tradicionalnih madžarskih izdelkih ter tako imenovanih hungaricumih.

Kje? Preko spleta, z uporabo informacijsko-komunikacijske tehnologije (ZOOM)
Kdaj? Ob ponedeljkih, 17.30–19.00 (2 šolski uri)
Prva ura: ponedeljek, 11. oktober 2021
Rok za prijavo: torek, 5. oktober 2021
Cena: 220 EUR / semester (dijaki, študentje in upokojenci so upravičeni do 10% popusta)

Po vsakem zaključku semestra opravimo anketo med vsemi tečajniki (evalvacijski vprašalnik), vsaka stopnja pa se konča s testom. Tečajnik, ki uspešno opravi test, dobi potrdilo o uspešno opravljenem tečaju. 

Za več informacij smo vam na voljo na e-poštnem naslovu tecaj@lisztovinstitut.si, na telefonski številki 059 337 900 ali pa osebno v prostorih inštituta (Barvarska steza 8, 1000 Ljubljana), vsak delovnik med 11. in 18. uro.

Zunanje povezave: Prijavnica

Vir: Lisztov inštitut, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Lisztov inštitut:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid