Torkovi koncerti: Riccardo Garcia Rubi

Španski kitarist Riccardo Garcia Rubi, ob njegovem flamenku bo zaplesala Anja Mejač. Dogodek bo priprava na glasbenikovo poletno rezidenco v Ljubljani v produkciji Skladišča 172.

Španski kitarist in skladatelj Riccardo Garcia Rubi deluje kot koncertni in flamenko kitarist in je avtor številnih skladb za solo kitaro, sklada pa tudi glasbo za plesne predstave. Prejel je že mnoge nagrade na mednarodnih tekmovanjih v kategorijah kompozicija in solo kitara. Ob njegovem igranju bo zaplesala Anja Mejač, mlada plesalka, ki ustvarja na področju flamenka. Sodeluje z mnogimi domačimi in tujimi umetniki, ukvarja pa se tudi s snovanjem avtorskih projektov, s katerimi gostuje po Evropi. Glasbeno-plesni dogodek je tudi priprava na glasbenikovo poletno rezidenco v Ljubljani v produkciji Skladišča 172, katerega ustanoviteljica je prav Anja Mejač.


Torkovi koncerti Pred Gradom Tivoli

Glasba za sladokusce, ki cenijo intimno vzdušje in prepoznavne poetike kantavtorjev. Glasbeno potovanje od sevdaha do flamenka, od bluesa do rocka v sodobni preobleki.

Izbor: Pinelina dnevna soba, projekt organiziranja koncertov v intimni atmosferi zasebnih prizorišč.

Vir: Napovednik.com, Mednarodni grafični likovni center - MGLC

Naročite se na email listo prireditelja Mednarodni grafični likovni center - MGLC:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid