ReŠolucija - Protestniška procesija

ReŠolucija 2021 – protestniška procesija Radia Študent, karnevalsko zavzetje središča Ljubljane, koder je gverilsko oddajal Radio Kričač. Pridruži se nam!

  • Koncerti [Pantaloons, Zajtrk, Klinci, Eyeceeou, Samo Boris, Leopold 1, Nikolovski, Mrigo, skriti gost dvojni K]
  • DJ-ji [Borka, Christian Kroupa]
  • Udarni nagovori

Ob 17.00 bomo Ministrstvu za kulturo zapeli odporniško serenado in zamarširali do Prešernovega trga, kjer bo naš spev zaječal med ljubljanskimi ulicami. Procesijo bomo zaključili na Mestnem trgu. Njen vitalen odmev bo uvertura v nadaljnji boj Radia Študent za njegove pravice.


Zasujmo jamo, ki nam jo je skopalo Ministrstvo za kulturo!

  • pošlji STUDENT5 na 1919 in tako prispevaj 5 EUR za program RŠ
  • prijavi se na TRAJNIK (rdeči gumb zgoraj), podpri nas z mesečno donacijo in se vpiši v klub podpornikov Radia Študent!

Spomnimo, Ministrstvo za kulturo je s svojim politizirajočim razumevanjem medijev prek javnega razpisa brezsramno začelo s tako imenovanim uravnoteženjem medijskega prostora. S popolno odtegnitvijo sredstev nekaterim ključnim programom posebnega pomena. Med njimi je tudi Radio Študent. Duhovni dedič Radia Kričač se zato odpravlja na pot odpora s svojim najmočnejšim, pravzaprav edinim sredstvom – radijskim programom. Ministrstvo za kulturo je poskusilo uravnotežiti Radio Študent.

Čas je, da Radio Študent uravnoteži Ministrstvo za kulturo.

Vir: Napovednik.com, Zavod Radio Študent

Zemljevid