Invader’s Street Art Tour

Pridružite se nam na vodenem ogledu s kolesi, na katerem bomo raziskovali ljubljansko ulično umetnost in iskali Invaderjeve mozaike in druge oblike street arta. 

Skupaj s Katjo Pavlič se bomo odpravili po največji galeriji v mestu – ljubljanskih ulicah. Najprej se bomo seznanili s podrobnostmi domače ulične produkcije, nato pa pobližje spoznali tudi svetovno znanega uličnega umetnika Invajderja. Invader je že pred leti uspešno pustil pečat v Ljubljani, tokrat pa je na obisku v naši galeriji, v Gradu Tivoli, kjer se kolesarska tura tudi zaključi.

Na voljo je omejeno število mest (10), zato vas vljudno prosimo, da izpolnite prijavni obrazec na tej povezavi: rb.gy/a6ozra
Cena: 5 EUR na osebo (plačilo po predračunu, ki ga prejmete na e-naslov).
Obvezna oprema: lastno kolo (tura je primerna za starejše od 15 let).
Jezik: slovenščina

Dobimo se v nedeljo, 9. maja, ob 15. uri, v Parku Tabor, pri vodnjaku!


Katja Pavlič je diplomirana arheologija in ekspertinja za ljubljansko ulično umetnost. V preteklosti je bila angažirana v različnih muzejih po Ljubljani, od leta 2017 pa deluje kot vodička pri Alternative Ljubljana, kjer vodi sprehode vseh oblik in barv.

Dogodek bo potekal na prostem in je del spremljevalnega programa razstave Invader, Grafike na papirju. Obiskovalke in obiskovalce dogodka prosimo, da upoštevajo aktualna varnostna priporočila.

Foto: Urška Boljkovac. Arhiv MGLC.

 

Zunanje povezave: Prijavni obrazec

Vir: Napovednik.com, Mednarodni grafični likovni center - MGLC

Naročite se na email listo prireditelja Mednarodni grafični likovni center - MGLC:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid