Kako dati otrokom navodila, da jih bodo upoštevali

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: torek, 11.5.2021 od 20.30 do 21.30
  • Kje: Online webinar
  • Prireditelj: Nlp center
  • Vstopnina: 15 EUR

Se doma ob komunikaciji z vašim otrokom večkrat počutite, kot da govorite steni? Otroci gladko malo preslišijo, da ste jim naložili kakšno domače opravilo, jih poklicali h kosilu?

NLP vsebuje res ogromno orodij, ki delo nas staršev bistveno olajšajo, in v življenje naših otrok vnesejo harmonijo in pozitivnost. V tem webinarju vam bo NLP Master trainer in master coach Gaber Marolt razkril, kateri so še drugi elementi dobrega stika, s katerim dosežete, da vas bodo vaši otroci slišali in upoštevali. Izvedeli boste tudi, kateri komunikacijski kanali obstajajo in kater je tisti, ki ga vi uporabljate najraje. Seveda se boste naučili tudi, kako to ugotovite pri svojem otroku oziroma nasplošno pri ljudeh okoli vas. In ta dejstva boste lahko uporabili, da bo vaše delo z otroci še uspešneje tako pri učenju kot drugače.

Pokazal vam bo še, kako se izogniti negativnim navodilom (negacijam) in kako otroka spodbujati, da bo počel več tistih stvari, za katere menite, da mu bodo v življenju koristile in še nekaj drugih uporabnih nasvetov.

Nekaj ciljev, ki jih boste dosegli na delavnici:
� Spoznati naprednejše metode vzpostavljanja pozitivne komunikacije z otroci.
� Spoznati svoj preferenčni komunikacijski kanal in komunikacijski kanal drugih.
� Kako izbrati metode poučevanja, da boste svojemu otroku čimbolj v pomoč.
� Razvijati dinamične načine pohvale.
� Kako še vplivati na svoje počutje, da boste vi in vaš otrok lažje v OK stanju.

Serijo webinarjev odličnega predavatelja Gabra Marolta si je do sedaj ogledalo že več kot 5000 staršev in pedagogov!

Več o webinarju in predavatelju si lahko ogledate na portalu "Kul starši". Kul starši so prostor, kjer se lahko starši in pedagogi opremite z uporabnimi znanji iz široke ponudbe webinarjev priznanih slovenskih (in tujih) strokovnjakov. Izberite temo, ki vas zanima, ali pa začnite z vsebinami, ki so brezplačne in vas bodo spodbudile k novim načinom razmišljanja!

Vir: Nlp center, Napovednik.com