Moj otrok je drama queen

  • Kaj: Vzgoja
  • Kdaj: torek, 18.5.2021 od 20.30 do 21.30
  • Kje: Online webinar
  • Prireditelj: Nlp center
  • Vstopnina: 15 EUR

- Se vaš otrok nenehno pritožuje?

- Naredi iz najbolj preproste in nedolžne zadeve pravi cirkus?

Za takšne dramatične otroke imamo poseben izraz: Drama queen otroci. Drama queen (m/ž) otroci zelo pogosto iščejo pozornost, neprestano zahtevajo, da smo v stiku z njimi in imajo neprestano veliko pritožb. Takšen otrok je ranljiv, zelo dramatično odreagira na vsako stvar in neprestano jamra.

Izvrsten specialni pedagog Marko Juhant je pripravil webinar, na katerem boste spoznali, kako s takšnimi otroki ravnati. Kaj je zanje nujno narediti in česa ne smete narediti, da zadeve ne poslabšate. Kako lahko najbolj poskrbite za njih? Kako poskrbite za ostale družinske člane? Kako vzpostaviti njihovo življenje, da bo njihov razvoj tekel normalno naprej?

Webinar je podkrepljen s konkretnimi primeri iz prakse, kako ravnati v najrazličnejših situacijah.

Več o webinarju in predavatelju si lahko ogledate na portalu "Kul starši". Kul starši so prostor, kjer se lahko starši in pedagogi opremite z uporabnimi znanji iz široke ponudbe webinarjev priznanih slovenskih (in tujih) strokovnjakov. Izberite temo, ki vas zanima, ali pa začnite z vsebinami, ki so brezplačne in vas bodo spodbudile k novim načinom razmišljanja!

Vir: Nlp center, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Marko Juhant