Brezplačen webinar: Učenje in vzgoja brez stresa

  • Kaj: Nevrolingvistično programiranje, komunikacija
  • Kdaj: nedelja, 9.5.2021 od 20.30 do 21.30
  • Kje: Online webinar
  • Prireditelj: Nlp center
  • Vstopnina: Brez vstopnine

Vabljeni na brezplačni webinar za starše in pedagoge, ki si ga je dos edaj ogledalo že več kot 5000 zadovoljnih gledalcev, saj so v njem našli množico koristnih in uporabnih nasvetov, s katerimi je njihova starševska in učiteljska vloga postala lažja.

Vzgoja predstavlja za marsikaterega starša precejšen stres in večkrat je razultat tega povzdigovanje glasu, slaba volja in seveda dosti več trenja v družini, kot bi si želeli. Zaradi tega kdaj pa kdaj trpijo tudi partnerski odnosi.


Tudi v pedagoškem delu je pomembno, da otroke pritegnete in navdušite za svojo vsebino, kar pa je večkrat prav tako izziv, saj so danes otroci preplavljeni s pravicami, opremljeni z najrazličnejšimi elektronskimi napravami in drugim ugodjem, ki smo ga starši v 80ih in 90ih večinoma gledali le v znanstveno fantastičnih filmih.

Zagotovite si svoje mesto in se prijavite na naši spletni strani.

DELAVNICA JE NAMENJENA:
- Staršem osnovnošolskih in vrtčevskih otrok
- Učiteljem in vzgojiteljem
- Vsem, ki si želijo lažje vzgoje in učinkovitejšega učenja

TRENING IZVAJA:

Gaber Marolt, poslovni in NLP Master trainer ter mednarodni govorec. Ima več kot 25 let izkušenj z raznovrstnih odrov in je tudi eden najaktivnejših NLP trenerjev v Sloveniji. Sodeloval je z angleškimi, grškimi in švedskimi trenerji, NLPja pa se je učil tudi pri istem učitelju kot Tony Robbins. Je iskriv in zabaven govorec z izjemno širino znanja in ciljem, da njegovi slušatelji pridobijo uporabne veščine in jih s pridom uporabijo v svojem vsakdanu.

Delavnica se bo izvajala v obliki webinarja. Več o webinarju in predavatelju si lahko ogledate na portalu "Kul starši". Kul starši so prostor, kjer se lahko starši in pedagogi opremite z uporabnimi znanji iz široke ponudbe webinarjev priznanih slovenskih (in tujih) strokovnjakov. Izberite temo, ki vas zanima, ali pa začnite z vsebinami, ki so brezplačne in vas bodo spodbudile k novim načinom razmišljanja!

Vir: Nlp center, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Gaber Marolt