NLP Diploma preko spleta

  • Kaj: Nevrolingvistično programiranje, komunikacija
  • Kdaj: ponedeljek, 10.5.2021 od 18.00 do 21.00
  • Kje: NLP center, Lackova 78a, Maribor
  • Prireditelj: Nlp center
  • Vstopnina: AKCIJA 239EUR, 6 modulov

ZAŽIVITE ŽIVLJENJE, KOT SI GA ŽELITE!

Izkoristite edinstveno priložnost in si pridobite NLP Diplomo kar preko spleta! Udeležite se dinamičnega treninga v obliki interaktivne on-line delavnice, na katerem boste osvojili tehnike in orodja NLP, s katerimi si boste izjemno izboljšali življenje. NLP veščine vam bodo koristile v obeh sferah, osebni in karierni!

NLP Diploma je namenjena vsem, ki bi radi pridobili osnove NLP, najbolj  razširjene in znanstvene metode osebnega razvoja. Za prijavo na NLP Diplomo ne potrebujete predhodnega znanja s področja NLP.

NLP Diploma je mednarodno certificiran program, namenjen vsem, ki želite upravljati s svojimi počutji, izboljšati svojo komunikacijo, medosebne odnose. Namenjena je vsem, ki si želite izpolnjevati svoje cilje, finančne, karierne in odnosne. Po opravljenem treningu boste bolje razumeli sami sebe in druge, lažje se boste izražali in delovali, bolje se boste počutili, boste uspešnejši in srečnejši.
On line trening zajema enako kot trening v živo več kot 20 ur izobraževanja, ki ga boste opravili v vodenih delavnicah, on line vajah v skupinah in samostojnem delu.

TRENING IZVAJA:

Gaber Marolt, poslovni in NLP trener ter mednarodni govorec. Ima več kot 25 let izkušenj z raznovrstnih odrov in je tudi eden najaktivnejših NLP trenerjev v Sloveniji. Sodeloval je z angleškimi, grškimi in švedskimi trenerji, NLPja pa se je učil tudi pri istem učitelju kot Tony Robbins. Je iskriv in zabaven govorec z izjemno širino znanja in ciljem, da njegovi slušatelji pridobijo uporabne veščine in jih s pridom uporabijo v svojem vsakdanu.

Veselimo se srečanja z vami!

Prijave na spletni strani NLP Center.

Vir: Nlp center, Napovednik.com

Zemljevid