Brezplačno: Premagajte strah pred tujim jezikom

  • Kaj: Jezikovni tečaj
  • Kdaj: nedelja, 9.5.2021 od 20.30 do 21.00
  • Kje: Online webinar
  • Prireditelj: Nlp center
  • Vstopnina: Brez vstopnine

VABLJENI NA BREZPLAČNI WEBINAR!

Se vam večkrat zgodi, da si želite osebi iz tujine (ali pa na potovanju) tako zelo nekaj reči, se z njim nekaj dogovoriti, mu pojasniti, pa enostavno zablokirate, zmrznete?
Se ob poskusu pogovora v tujem jeziku ne spomnite več niti osnovnih besed ali ne uspete sestaviti niti preprostega stavka, kaj šele cele misli?
 
Potem je webinar Kako se učiti angleščine in za vedno premagati strah pred komuniciranjem v angleščini za vas odlična izbira!

Na delavnici vas bo predavateljica Katja Prkič naučila, kako popolnoma ovreči strahove, ki spremljajo proces učenja tujega jezika. Dotaknila se bo tudi komunikacije v tujem jeziku in vam pojasnila, zakaj je tako težko vzpostaviti prvi stik in spregovoriti v tujem jeziku – in kako le-to vseeno narediti, kljub temu, da nas je strah.

DELAVNICA JE NAMENJENA:
- Staršem osnovnošolskih in vrtčevskih otrok
- Učiteljem in vzgojiteljem
- Vsem, ki si želijo premagati strah pred komunikacijo v tujem jeziku

TRENING IZVAJA:

Katja Prkič, univ. dipl. prevajalka angleščine in nemščine, ki je že skoraj takoj po študiju začela poučevati angleški jezik.

Svoje izkušnje si je pridobivala tudi kot učiteljica angleščine za vsa starostna obdobja, tudi za najmlajše, in vedno znova odkrivala nove metode za poučevanje jezika. Preučevanje in odkrivanje novih prijemov za usvajanje tujega jezika je njena velika strast.

Je izjemno energična predavateljica, ki s svojo energijo in strastjo svoje znanje prenaša na tečajnike in jih s tem zlahka in uspešno popelje v svet tujih jezikov.

Delavnica se bo izvajala v obliki webinarja. Število mest je omejeno! Več o webinarju in predavateljici si lahko ogledate na portalu "Kul starši". Kul starši so prostor, kjer se lahko starši in pedagogi opremite z uporabnimi znanji iz široke ponudbe webinarjev priznanih slovenskih (in tujih) strokovnjakov. Izberite temo, ki vas zanima, ali pa začnite z vsebinami, ki so brezplačne in vas bodo spodbudile k novim načinom razmišljanja!

Vir: Nlp center, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Katja Prkič