Špelca Morojna: Najstniki in jeza

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: ponedeljek, 10.5.2021 od 20.30 do 21.30
  • Kje: Online webinar
  • Prireditelj: Nlp center
  • Vstopnina: 15 EUR

Začutite mir in povezanost!

Čeprav ste svoje otroke vzgajali v največji ljubezni, vam zdaj kar naenkrat pred nosom loputajo z vrati, se nočejo pogovarjati, ne sodelujejo, pa še med seboj se venomer pričkajo … Toliko časa preživijo na računalniku ali za telefonom, da vas resnično skrbi … Vi pa resnično ne želite, da bi otrok odšel od doma, vi pa ne bi bili povezani.

Izvrstna predavateljica, avtorica uspešnice Pomagajte najstniku (in ostalim ljudem okoli sebe) izraziti jezo, Špelca Morojna vam bo z webinarjem Najstniki in jeza; kaj deluje in kaj ne pomagala, da se bodo vaši odnosi v družini obrnili na bolje oziroma se spremenili za vedno. 95% jeze, ki jo vidimo pri najstnikih, namreč sploh ni jeza, četudi tako izgleda! V družini boste ponovno vzpostavili pristne in harmonične odnose, pomagala vam bo, da se boste s težavami soočili, ne več bežali od njih, si dovolili izraziti kaj čutite in se ponovno povezali z otrokom (ali otroki, če jih imate več).

Prijavite se zdaj in ponovno v vaši družini začutite mir in povezanost! Več o webinarju in predavateljici si lahko ogledate na portalu "Kul starši". Kul starši so prostor, kjer se lahko starši in pedagogi opremite z uporabnimi znanji iz široke ponudbe webinarjev priznanih slovenskih (in tujih) strokovnjakov. Izberite temo, ki vas zanima, ali pa začnite z vsebinami, ki so brezplačne in vas bodo spodbudile k novim načinom razmišljanja!

Vir: Nlp center, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Špelca Morojna