Ustvarjalni seti Galerije C.C.U.

Drage prijateljice in prijatelji ustvarjanja,
zaradi epidemiološke situacije so vsi kulturni dogodki do nadaljnjega odpovedani in s tem tudi celotno naše javno delovanje. Svoje poslanstvo opravljamo še naprej, zato za vas skrbno pripravljamo ustvarjalne sete po izbiri za ustvarjanje doma. Kar naročite, hitro dobite. Dostava je varna in brezplačna.

Vsak Ustvarjalni set Galerije C.C.U. vsebuje okolju prijazne in ročno izdelane:

3 predloge za izdelavo poljubne igrače, vrvico, razcepke, karton za dodatke, navodila za izdelavo in presenečenje.


  • Letala

Obeta se čisto prava letalska pustolovščina. S pomočjo Ustvarjalnega seta Galerije C.C.U. si boste na domači ustvarjalnici izdelali svoje unikatno leteče plovilo. 

  • Dežela dinozavrov

Na domači ustvarjalnici se boste s pomočjo Ustvarjalnega seta Galerije C.C.U. podali na razburljivo popotovanje v pradavnino in si izdelali čisto prave stegozavre, pteranodone, tiranozavre rekse in njihove sorodnike ter z njimi naselili Dinozavrijo.

  • Lisičja dežela

V Ustvarjalnem paketu Galerije C.C.U. vas čakajo vse sestavine za izdelavo unikatnih lisic, volkov, psov in njihovih bližnjih in daljnih sorodnikov pa tudi novih, še neodkritih vrst, v domačem brlogu.

  • Amuleti CeCeUji

Na domači ustvarjalnici boste s pomočjo Ustvarjalnega seta Galerije C.C.U. ustvarjali pisana čudežna bitja, ki vas bodo razveseljevala in vam prinašala srečo.

  • Dežela konjičev

S pomočjo Ustvarjalnega seta Galerije C.C.U. si boste izdelali svoje unikatne konjičke, ponije, samoroge in druga pravljična bitja, ki vas bodo razveseljevala vam prinašala srečo.

  • Dežela zmajev

S pomočjo Ustvarjalnega seta Galerije C.C.U. se boste odpravili na zmajevsko popotovanje in si v raznolikih likovnih tehnikah izdelali svoje unikatne zmaje, ki bodo postali zavezniki in varuhi naših vrednot. 

  • Čudežni svet žuželk

S pomočjo Ustvarjalnega seta Galerije C.C.U. si boste na domači ustvarjalnici izdelali čisto svoje unikatne žuželke različnih vrst in jih odeli v najljubše barve. Ustvarili jim boste premikajoča krila, podkrila, tri pare nog, tipalke in podobne zanimivosti ter jih poimenovali.

  • Gozdne živali

Izdelajte si svoje gozdne živali in jih udomačite v družinskem krogu. Pobarvajte jih v svoje najljubše barve ter živalim po želji dodajte rogovje, repke in druge značilnosti, ki jim pritičejo.

  • Ladje in barčice

Obeta se čisto prava pomorska pustolovščina.
S pomočjo Ustvarjalnega seta Galerije C.C.U. si boste
na domači ustvarjalnici izdelali svoja unikatna plovila,
ki lahko postanejo ladje, barčice, parniki, trajekti,
starodavne galeje ali sodobne jadrnice.


Cena posameznega seta je 9€.

Naročila sprejemamo na: galerija.ccu@gmail.com
ali po telefonu: 031 307 383 (Mateja) in 040 572 926 (Simon)


KUD Galerija C.C.U. je društvo za razvijanje ustvarjalnosti, ki že dobro desetletje pripravlja ustvarjalne dogodivščine za male in velike. Vsaka ustvarjalnica je nov ustvarjalni projekt, kjer z inovativnimi pristopi in tematikami spodbujajo razvijanje ustvarjalnega mišljenja, kreativnosti, domišljije ter ustvarjalne svobode sodelujočih. 

Vir: KUD Galerija C.C.U:, Napovednik.com

Zemljevid