Večer z Manco v živo na FB

Aprilski Večer z Manco Košir, ki bo v Švicariji ob običajni 18. uri, je navdihnil naslov  knjige Nine Kaiser Mali in veliki čudeži. V pogovoru bodo predstavili novo knjigo prof. dr. Marka Pavlihe z naslovom Onkraj materialističnega prepričanja: Duhovna dramila, Mančina gosta pa bosta avtor knjige in igralka Mojca Fatur.

Zdaj je čas za prebujenje, za širše poglede in nove izkušnje, s katerimi lahko širimo stanje zavesti onkraj znanih okvirov; čudeži so možni in mogoči! Nina Kaiser poudarja pomen vadbe in ozaveščanja zunajčutnih zaznav, o čemer prepričljivo pričuje Mojca Fatur. Prof. Marko Pavliha v knjigi zbira duhovna dramila, ki nas vodijo onkraj materialističnega prepričanja. Navdušeni bralec in razlagalec duhovnih tradicij ter novih, holističnih pristopov v znanosti opozarja, da je človeštvo zopet na razpotju. Zato je skrajni čas, da dvignemo zavest in postanemo etični ljudje, ki ljubimo, sočustvujemo, sodelujemo, se povezujemo, saj smo vsi prepleteni v Eno, zato nam ne sme biti vse-eno. Prof. Pavliha je optimist, ki verjame v novo človeško razsvetljenje, o katerem bo tekla beseda na tem Večeru z Manco Košir v Švicariji.

Dogodek bo potekal v neposrednem prenosu na facebook profilu MGLC, kasneje si boste posnetek lahko ogledali tudi na youtube profilu MGLC.

Vir: Napovednik.com, Mednarodni grafični likovni center - MGLC

Naročite se na email listo prireditelja Mednarodni grafični likovni center - MGLC:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.