Novi GZ-1 in njegov vpliv na sklepanje pogodb

Nova GRADBENA ZAKONODAJA (GZ-1) in njen vpliv na SKLEPANJE POGODB v zvezi z načrtovanjem, gradnjo, nadzorom in vzdrževanjem vseh vrst objektov - Nujno potrebna uskladitev pogodb z novo gradbeno zakonodajo in uporaba novih Posebnih gradbenih uzanc

Vsebina in program seminarja sta prilagojena on-line izvedbi in sicer bo interaktivni seminar potekal 8. aprila 2021, od 9. do 14. ure.
Za vašo prijavo na ta termin vam nudimo 20 % popust.

Zaradi spremenjenih oz. dopolnjenih nalog, ki jih morajo po novem Gradbenem zakonu izpolniti udeleženci pri načrtovanju, gradnji in vzdrževanju objektov, je potrebno uskladiti tudi vsebino pogodb tako, da bodo pogodbeno dogovorjena dela projektanta, izvajalca in nadzornika nedvoumno zajemala vsa dela, ki jih morajo udeleženci celotnega procesa gradnje izvesti usklajeno z novo zakonodajo.

Konceptualne spremembe v novi gradbeni zakonodaji močno vplivajo na obveznosti in pravice udeležencev v procesu načrtovanja, graditve, nadzora in vzdrževanja objektov. Vse to je potrebno uskladiti tudi v pogodbenih razmerjih.

Predavala bo Avrelija Barle, univ. dipl. prav..

Več informacij o interaktivnem on-line izobraževanju in programu na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: Nova GRADBENA ZAKONODAJA (GZ-1) in njen vpliv na SKLEPANJE POGODB v zvezi z načrtovanjem, gradnjo, nadzorom in vzdrževanjem vseh vrst objektovAgencija POTI - izobraževalna, svetovalna in založniška družbaIzobraževanja na področju GRADITVE objektov

Vir: Agencija POTI - Z znanjem do cilja!, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI - Z znanjem do cilja!:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid