Ekonomika, poslovna vrednost projektov in ...

Vsebina in program delavnice sta prilagojena on-line izvedbi in sicer bo interaktivna delavnica potekala v dveh delih, 4. in 5. maja 2021, vsak dan od 10. do 13. ure.
Za vašo prijavo na ta termin, vam nudimo 20 % popust.

Dejstvo je, da veliko število projektov iz različnih razlogov preseže predviden proračun. Pogosto je to posledica slabega načrtovanja obsega in stroškov projekta. Zato je potrebno spoznati izhodišča, tehnike ter metode za čim bolj učinkovito načrtovanje in kasneje spremljanje ter nadzor stroškov projekta.

Udeleženci boste na praktični delavnici spoznali problematiko ekonomike projektov ter obvladovanja tveganj pri projektih. V okviru ekonomike projekta se naučite predvsem pristop k pripravi predračuna stroškov projekta ter stroškovnega toka projekta, ter metode za izbiro najbolj donosnih projektov. Pri obvladovanju tveganj projekta je poudarek na opredelitvi možnih tveganj pri projektih ter uporabi metode za analizo tveganj projekta in odziv na tveganja.

Potek interaktivne on-line delavnice:
Interaktivna delavnica bo potekala v dveh delih in sicer 4. in 5. maja 2021, vsak dan od 10. do 13. ure. V vmesnem času bodo udeleženci samostojno rešili dodaten računski primer za pripravo predračuna stroškov projekta in stroškovnega toka projekta. Prvi dan on-line delavnice bo poudarek ravno na pripravi stroškovnih planov projekta, drugi dan pa nadaljujemo z metodami ekonomskega vrednotenja projektov. Zadnji del on-line delavnice pa je namenjen prikazu kratke in učinkovite metode za identifikacijo, analizo in odziv na tveganja projekta. Natančen potek dela po posameznih delih delavnice in jasna navodila za on-line udeležbo interaktivne delavnice boste prejeli v elektronskem sporočilu pred izvedbo te delavnice. Dan pred delavnico boste za lažje spremljanje in interaktivno sodelovanje prejeli še prezentacijo. Število mest je zaradi praktične naravnanosti in interaktivnosti omejeno na 10.

Več informacij o interaktivni on-line delavnici in programu na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: Ekonomika, poslovna vrednost projektov in najboljše metode za obvladovanje sprememb in tveganj pri vodenju projektovAgencija POTI Z znanjem do ciljaAkademija PROJEKTNEGA managementa - sistematično usposabljanje projektnih managerjev

Vir: Agencija POTI - Z znanjem do cilja!, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI - Z znanjem do cilja!:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid