Korekcija vida in Prestrukturiranje genetsko....

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: nedelja, 18.4.2021 od 10.00 do 16.00
  • Kje: Notranjska, Cerknica
  • Prireditelj: Hiša radosti
  • Vstopnina: 119 EUR ponavljanje polovična cena

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki nam pomaga pri različnih težavah z vidom. Z nežnim in preprostim dotikom se bomo lahko odprli videnju, vedenju in prenovitvi svojih oči in sposobnosti vida. Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, a smo se prilagajali okolici, jo posnemali in skozi življenje zavračali svoje potenciale, nabirali vedno več teže in fiksnih pogledov na življenje. Skozi proces bomo spontano osvobajali sebe, svoje telo in si dovolili zaživeti. Gre za proces na očeh, ki pa vpliva na vse v življenju, saj je vse povezano.

Dovoliti si videti hkrati pomeni dovoliti si vedeti, pomeni biti resnica in pomeni začeti živeti svoje življenje po svoje.

Telesni proces Korekcija vida izboljšuje vid in pomaga pri prenovitvi področja oči in okrog oči, kot so raznorazne poškodbe in učinki staranja. Telo s procesom spomnimo, da se lahko vseskozi spreminja, da ne rabi ohranjati obstoječega stanja, dovolimo mu spremembo in mu pomagamo pri temu.

Poleg tega telesnega procesa pa bomo tokrat spoznali tudi telesni proces Prestrukturiranje genetsko spremenjene makularne stvaritve, kiustvarja degenerativno slepoto.

Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

Poleg tega telesnega procesa pa bomo tokrat spoznali tudi telesni proces Antitelesa za zavest.

Proces bomo izvajali v parih. Dobite tudi certifikat za izvajanje Korekcije vida. Ni predpogojev za udeležbo.

Vabljeni na dogodek prebujanja v svet večih zmožnosti, več izbire, več življenja.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in sebi? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Delavnico vodi Ana Omanovič, raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

VEČ: 

Obvezne so prijave na info@anaomanovic.com ali 040 504 127.

Vir: Hiša radosti, Napovednik.com

Zemljevid