VPIS v spomladanski tečaji ruščine

Bi se radi naučili rusko? Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis? Se odpravljate na službeno pot v Rusijo in se bojite neprijetnih presenečenj? Vabimo vas k vpisu v ONLINE tečaj ruščine!

NOVOST! Letošnje leto v našo jezikovno šolo prinaša posebno novost za vse, ki bi se želeli osnov ruščine naučiti na intenziven in jedrnat način: nov, IZBOLJŠAN učni program s še bolj zanimivimi in TAKOJ uporabnimi v praksi vsebinami ter BREZ ODVEČNE slovnice! Vabljeni!

Za vpis v začetni tečaj NE potrebujete PREDZNANJA - pričeli bomo od samega začetka - postopoma, SPROŠČENO in učinkovito.

Pot v Rusijo ali sklepanje novih poznanstev z Rusi brez predznanja ruščine nas kaj hitro spravijo v zadrego. Kako se bomo znali predstaviti, se sproščeno pogovarjali v ruščini, kako si bomo naročili taksi in pijačo v restavraciji in nenazadnje…kako bomo vprašali za ceno čudovite obleke in si kupili lep spominek?

Naj vas vse našteto nikar ne skrbi, kajti skupaj bomo z lahkoto premagali vse jezikovne ovire!

Vabimo vas, da se nam pridružite na tečajih ruščine! 

Tečaji ruščine potekajo popoldan in zvečer:
- 2 x tedensko ob ponedeljkih in sredah
- 2 x tedensko ob torkih in četrtkih

Za vpis v začetni tečaj ne potrebujete predznanja - pričeli bomo od samega začetka - postopoma, sproščeno in UČINKOVITO.

Specializirani smo za ruski jezik. Vabimo vas, da se nam pridružite na tečajih ruščine, kjer se bo začelo vaše potovanje v svet znanja ruskega jezika.

NE ČAKAJTE s prijavo do zadnjega dne!

Za več informacij pokličite na 01 546 54 56 ali 031 662 073. Več na spletni strani.

Vir: Ruski ekspres, Napovednik.com

Zemljevid