Kako delati s telesi z Ano Omanovič

Ste bili na delavnici Access Bars ali/in drugih telesenih procesih, na sploh delate veliko s telesi in/ali pa hodite na izmenjave in ne veste kaj bi pravzaprav naredili s telesom, ki je pred vami na mizi? 

Se vam zdi, da nimate pojma in se zato sodite vsakič, ko ne veste kaj bi, bi pa vse? In da naj bi telo sicer nekaj govorilo in sporočalo, pa se vam zdi da je kot kamen? Se sprašujete kaj je sploh to prejemanje s telesi?

Kaj bomo počeli na delavnici?

* Pogledali bomo, kako funkcionirati s telesi iz vašega Bitja, Zaznavanja, Prejemanja in Zavedanja, (Presenečeni boste lahko, koliko veličastnosti lahko ustvarimo, ko izstopimo iz omejitev tega, kar smo se odločili, kaj je naše telo in kaj so telesa nasploh.)

* pogledali bomo, kaj je zavesten dotik,

* igrali se bomo s telesnimi procesi in telesi,

* opuščali omejitve o sebi kot o izvajalcu procesov,

* opuščali omejitve o drugih telesih in bitjih,

* opuščali omejitve v zvezi z delom na telesi,

* in vaša vprašanja in sokreacija delavnice,

* izvajali bomo Access Consciousness telesni proces Antalgične sence.

S tem procesom bomo brisali antalgične drže iz drugih časov, prostorov, dimenzij in resničnosti, ki tukaj izkrivljajo držo in povzročajo bolečino. Brisali in lajšali bomo bolečine, za katere se zdi, da nimajo nikakršnega vzroka v tej resničnosti in pa na bolečine, ki nastajajo zaradi ignoriranja delov našega življenja ali resničnosti.

Ustvarjate entropijo, kar je enako kreiranju kaosa iz tistega, kar je bil prej red.

Ustvarjate paralize tam, kjer ste nezmožni funkcionirati.

Ustvarjate atrofijo, pri kateri rušite strukturo, tako da ne morete biti generativni.

In na koncu ustvarite destrukcijo.

To je 5 elementov, ki se dogajajo vsakič, ko zavzamete kakšno stališče o čemerkoli. Pozicijski HEPAD-i so sodbe, povzetki, odločitve, pogledi in stališča, ki smo jih zavzeli. So tisto, kar kreirate z vsakim fiksnim pogledom, za katerega se odločite, da ga boste imeli. Ta resničnost pravi, da imate samo prav in se ne motite, ko imate pravilno fiksno stališče in pika. In tako preživite celo svoje življenje v poskušanju imeti pravilno stališča in pravilno stališče, pri katerem se potem vkljapljate v družbo, imate koristi, zmagujete in ne morete izgubiti. In vse lepo in prav. Razen tega dela, ki je del konstrukta vsega za kar veste, da ne funkcionira v vašem življenju in kar tukaj ne funkcionira za vas.

Ali si želite živeti in imeti boljše življenje kot ga imajo drugi? Večina sveta ima rada nesrečnost. Tri primarna čustva, ki vodijo ta planet so: jeza, žalovanje in žalost. Če ste srečni, potem vas ljude iz te kontekstualne resničnosti lahko vidijo kot "zlo in zlobno osebo". Pozicijski HEPAD-i so večinoma tisto, kar kreira bolečino v telesu. Proces odklepa mesta kjer smo zavzeli fiksna stališča z zvezi s čemerkoli v svojem življenju in nas le-ta omejujejo.

Koliko fiksnih stališč imate v zvezi s svojim telesom? S službo in delom, ki ga opravljate? V partnerstvu? Glede vzgoje otrok? O politiki? Življenju nasploh?

Čas je za resničnost simultanega prejemanja in podarjanja…

Čas je za, da se sprostimo in prejemamo.

Odprimo vrata na stežaj…radosti, lahkotnosti in veličastnosti utelešenja…

Presenečeni boste lahko nad svojo unikatnostjo in delom s telesi, ko si dovolite biti vi. Telo imate zato, da se z njim zabavate. In prav tako z drugimi telesi. Je sedaj čas?

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je tretje leto certificirana facilitatorka Access Consciosuness. Specializirala se je tudi v smereh Right voice for you®, Pogovarjajte se z entitetami® in Radost poslovanja®. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Petek, 26. februar 2021, od 17.00 – 20.00
Lokacija: Cerknica

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

Več informacij in PRIJAVA: info@anaomanovic.com ali 040 504 127. Predopogoja za udeležbo ni. 

Vir: Hiša radosti, Napovednik.com

Zemljevid