Brezplačni uvodni pogovor - partnerska terapija

  • Kaj: Svetovanje, strokovna izobraževanja
  • Kdaj: nedelja, 17.1.2021 od 10.00 do 20.00
  • Kje: Preko spleta, Zoom aplikacija
  • Prireditelj: Veselje Do Življenja
  • Vstopnina: Brezplačen uvodni pogovor (30 min)

Če razmišljate, da bi se zaradi težav v vašem partnerskem/zakonskem odnosu vključili v svetovanje oz. terapijo, potem je spodnji zapis za Vas.

Proces spreminjanja in izboljšanja odnosa med partnerjema v bolj povezan Odnos je resna stvar in zahteva od partnerjev zavestno odločitev, da bosta v prihodnje nekaj časa namenila nečemu, kar bo dolgoročno izboljšalo njun odnos. Da bo ta (spet) postal Odnos z veliko začetnico.

Da pa bi se partnerja lahko odločila s kom, s kakšnim katerim svetovalcem oz. terapevtom bosta šla skozi ta proces je potrebno, da terapevta spoznata in se skupaj odločita, da je ta "pravi zanju". To je težko reči le na podlagi napisnega, če nimaš z nekom osebne izkušnje.

Prav zato smo se v Veselju do Življenja odločili, da do nadalnjega omogočamo Brezplačni uvodni pogovor v trajanju 30 min za pare/zakonce, ki se odločajo za vstop v proces spremembe.

Na uvodnem srečanju se medsebojno spoznamo in ugotovimo ali bi vaš proces osebnostne spremembe, oz. vajinega skupnega partnerskega so-bivanja lahko uspešno uredili, da bosta zopet vedela, da sta skupaj z razlogom, ne le iz navade ali drugih razlogov.

 

Delamo s pari/zakonci in tudi samskimi oz. tistimi, ki so to spet postali (se razšli s partnerjem, ločitev, izguba..) ter iščejo nov smisel življenja oz. si potiho želijo novega partnerskega odnosa. 

Vabimo vas na uvodni pogovor online (Zoom), kjer bomo skupaj ugotovili ali vam lahko pomagamo na vaši poti iskanja Odnosa in urejanja emocij (do sebe, partnerja, vseh vključenih).

Prvi pogovor 30 minut je brezplačen, namenjen je medsebojnemu spoznavanju in predstavitvi problema. Šele potem se odločimo ali bi bilo koristno skupno delo nadaljevati - vstopiti v terapevtski proces (samski in posamezniki)  oz. partnersko terapijo.

Terapevtska svetovanja po metodi partnerske, na emocije usmerjene terapije izvaja Milena Finc, mag. zakonskih in družinskih študij, terapevtske smeri (relacijska smer po ddr. Gostečnik), ki se je dodatno izpopolnjevala iz EFT - v emocije usmerjene terapije (Emotionally focused therapy po Susan Johnson) za delo z intenzivnimi čustvi, kjer zaključuje specializirano edukacijo. 

Delujemo na več lokacijah: v Kopru, Novi Gorici, Sežani in Ljubljani, trenutno pa se terapija zaradi ukrepov za preprečevanje covid izvaja online, preko zoom idr. aplikacije. Predhodno naročanje je obvezno.

Imamo izkušenje s terapijo preko Zooma. Ta je razlikam navkljub, doživljajsko navsezadnje precej podobna  kot osebno srečanje, predvsem pa je v teh epidemičnih časih priročna. Poleg tega vam prihrani čas, saj se vam ni treba nikamor peljati. Nekaterim klientom celo bolj ustreza, da se lahko pogovarjajo iz udobja domačega naslanjača. Vredno je poskusiti.

Več info: veselje.info@gmail.com, tel: 030 936 590.

Termin naveden v objavi je zgolj informativen, saj se je na pogovor,  potrebno naročiti preko obrazca na naši spletni strani (glej spodaj: spletna stran prireditelja), nakar bomo uskladili vaš termin.

Možnost brezplačnega uvodnega posveta velja za naročanja do 23.1.21. oz. do preklica. Pogovor, na katerega se naročite v tem obdobju, se lahko izvede po tem datumu.

Veselimo se srečanja z Vami! (preko Zoom)

Veselje Do Življenja 

Vir: Veselje Do Življenja, Napovednik.com