Brezplačen uvodni pogovor - partnerska terapija

  • Kaj: Svetovanje, strokovna izobraževanja
  • Kdaj: četrtek, 14.1.2021 od 10.00 do 20.00
  • Kje: Preko spleta, Koper
  • Prireditelj: Veselje Do Življenja
  • Vstopnina: Brezplačen uvodni pogovor (30 min)

Razmišljate o tem, da bi se vključili v svetovalno-terapevtski proces in končno razrešili težavna čutenja v vašem odnosu ali druge težave, ki vam ne dajo spati?

Potem je čas da naredite korak v želeno smer: se dogovorite  za uvodni pogovor, na podlagi katerega se boste lahko odločili ali je naš način dela pravi za vas ali pa boste iskali naprej.

Načeloma so vse emocije v redu.To, da čutimo je normalno (težava je, kadar ne vemo, kaj se sploh z nami dogaja). Žal pa včasih namesto ljubečih občasno občutimo tudi precej manj topla čustva oz občutja: "not OK." kot jim pogojno lahko rečemo. "Not ok, za nas pomeni, da je potrebno v nekam bližnjem, največkrat partnerskem odnosu nekaj spremeniti, se pogovoriti, razrešiti itd., potem bodo prišla tudi bolj "OK" čustva: bolj prijetna, zaželena, ljubeča: veselje, zadovoljstvo, sreča, strast, oboževanje!

Ko se nahajamo v Povezanem (Partnerskem) Odnosu, čutimo Srčno Veselje in Strast do življenja, naše emocije so pozitivne. Če pa že nekaj časa trpite  (ali se vedno znova znajdete) v odnosu, kjer se drugi ne more odločiti ali želi vajin odnos poglobiti  ali pa vas pogosto "mine" veselje do negovanja odnosa, ki še ne traja dolgo. potem vaše odločitve najveretneje usmerjajo določeni psihični vzorci, ki vam škodujejo in jih je smiselno prepoznati in spremeniti. To je med drugim mogoče preko pogovora s svetovalcem oz. terapevtom.

Emocionalne zaplete v odnosih je mogoče razrešiti, najbolj verjetno je, da bo terapija uspešna, če se (priporočljivo), če se v proces vključi tudi partner. 

Delamo s pari in samskimi ter tistimi, ki so se razšli oz. so ostali ponovno sami (razhod, ločitev, izguba..) ter iščejo novo pot v skupno življenje z nekom. 

Vabimo vas na uvodni pogovor online (Zoom), kjer bomo skupaj ugotovili ali vam lahko kako pomagamo na vaši poti iskanja in urejanja emocij.

Prvi pogovor 30 minut je brezplačen, namenjen je medsebojnemu spoznavanju in predstavitvi problema. Šele potem se odločimo ali bi bilo koristno skupno delo nadaljevati - vstopiti v terapevtski proces oz. partnersko terapijo.

Terapevtska svetovanja po metodi partnerske, na emocije usmerjene terapije izvaja Milena Finc, mag. zakonskih in družinskih študij, terapevtske smeri (relacijska smer po ddr. Gostečnik), ki se je dodatno izpopolnjevala iz EFT - v emocije usmerjene terapije (Emotionally focused therapy po Susan Johnson) za delo z intenzivnimi čustvi, kjer zaključuje specializirano edukacijo. 

Delujemo na več lokacijah: v Kopru, Novi Gorici, Sežani in Ljubljani, trenutno pa se terapija zaradi ukrepov za preprečevanje covid izvaja online, preko zoom idr. aplikacije. Predhodno naročanje je obvezno.

Imamo kar nekaj izkušenj s terapijo preko Zooma. Ta je lahko zelo podobna kot osebno srečanje, predvsem pa je v teh časih priročna. Poleg tega vam prihrani čas, saj se vam ni treba nikamor peljati. Nekaterim klientom celo bolj ustreza, da se lahko pogovarjajo iz udobja domačega naslanjača. Vredno je poskusiti.

Več info: veselje.info@gmail.com, tel: 030 936 590.

Termin naveden v objavi je informativen, saj se je na pogovor, kjer vam predstavimo način dela in se pogovorimo o vaših pričakovanjih, potrebnoe naročiti preko spletnega obrazca na naši spletni strani (glej spodaj), nakar bomo uskladili vaš termin.

Z veseljem vas pričakujemo!

Veselje Do Življenja 

Vir: Veselje Do Življenja, Napovednik.com